• i następny bankrut Autor: ~kolekcjoner [81.219.170.*]
    Złożenie przez Emitenta wniosku o ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu
    Zarząd Cool Marketing SA informuje, że w dniu 29 listopada
    2012 roku złożył do Sądu Rejonowego dla Miasta Stołecznego Warszawy w
    Warszawie, X Wydział Gospodarczy ds. Upadłościowych i Naprawczych
    wniosek o ogłoszenie upadłości z możliwością zawarcia układu.

Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 13) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:

Edyta Rataszewska - Prezes Zarzadu
  • Re: i następny bankrut Autor: ~anonim [77.114.75.*]
    Mowa ciała nie kłamie-kiedy spółka debiutowała w 2011 roku podczas debiutu spięcie na twarzach osób reprezentujących wskazywało że nie mają czystego sumienia i chodzi o wyduszenie kasy z czegoś co jest do Bani !!!
  • Re: i następny bankrut Autor: ~ZDZIWIONY [178.36.119.*]
    Tylko po co Pani Rataszewska jest w dalszym ciagu znaczącym akcjonariuszem Cos mi sie wydaje że celowo poszedl wniosek a jeszcze na poczatku roku niewidziała sensu oddania powyzej zł funduszowi No i jeszcze jedno Ten Ratyński kupowal akcje ? Czyzby chcieli odkupić za bezcen te marne 4% od ludzi wątpię cos tu sie kroi i to cos więcej radze obserwowac bo bedzie mozna zarobić krocie Ciekawe czy dadza ponizej 10 gr kupić
  • Re: i następny bankrut Autor: ~PRL [78.156.175.*]
    Jakie nastroje wśród inwestorów? Myślę że to co najmniej dziwne. Przecież nie działo się aż tak tragicznie, poza tym były dobre perspektywy. Co o tym sądzicie?
  • Re: i następny bankrut Autor: ~zdziwiony [178.36.95.*]
    nie ma co sprzedawć wyjdzie na prostą a jak nie to te pare groszy mnie nie zbawi
  • czy NEW BANAN TO PRZECHOWALNIA TRUPÓW? Autor: ~LOS BANANOS [193.200.47.*]
    OD TEGO SĄ PROSEKTORIA..
  • Re: i następny bankrut Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    coś próbują dzisiaj mieszać ale raczej naiwnych nie znajdą na wywalanie
  • Re: i następny bankrut Autor: ~PRL [46.169.60.*]
    Ktoś może i jeszcze się znajdzie chętny do wywalenia, ja trzymam. To się tak nie skończy coś dziwna ta upadłość, ale czas pokaże
[x]
COOLMARK -5,00% 0,18 2013-06-19 02:00:00
2013-08-13
Komunikat
2013-06-17
Raport I kwartal 2013
2013-05-08
RAPORT IV KWARTAŁ 2012
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać