Dnia 2012-11-29 o godz. 14:39 ~radek napisał(a):
> halo czy ta spółka jest juz bankrutem bo kurs właśnie tak
> sie zachowuje ...
chłopie sprzedaj w końcu i przestań marudzić...
Dnia 2012-11-29 o godz. 14:52 ~radek napisał(a):
> mag a gdzie te Twoje widły??? Od poniedziałku je
> zapowiadasz.... cały czas twierdzisz, że mamy skup. Gdzie
> on jest bo nie widzę???
co ty wiecznie bredzisz z tym skupem,nikt normalny tu nie mówił ,ze już jest...jak będzie to zobaczysz...
Dnia 2012-11-30 o godz. 12:42 ~radek napisał(a):
> jak tam mag123 gdzie te górne widły zapowiadane od
> poniedziałku??? ;-) tylko pogratulować trafnych decyzji
O JAKICH DECYZJACH MÓWISZ? O TYM ,ZE MÓWIŁEM ŻEBY TRZYMAĆ I CZEKAĆ ,TO TAK W DALSZYM CIĄGU TAK MYŚLĘ...JAKIŚ TAKI NADPOBUDLIWY JESTEŚ ..JUŻ CI PISAŁEM ,CIERPLIWYM TRZEBA BYĆ...
Może i będzie odbicie ale ze znacznie niższego pułapu. Według mnie od 0,19. Na BGE było zupełnie coś innego. GMK nie informowało, że zamierza wchodzić w spółkę tylko zrobili to po cichu. Tutaj duże deklaracje i przez miesiąc cisza. Do chwili obecnej nie zainwestowali w tą spółke ani jednej złotówki. Z ich strony również nie będzie żadnych konsekwencji jak wycofaja się z umowy inwestycyjnej... pozostanie tylko niesmak.
Dnia 2012-11-30 o godz. 13:08 ~radek napisał(a):
> Może i będzie odbicie ale ze znacznie niższego pułapu.
> Według mnie od 0,19. Na BGE było zupełnie coś innego. GMK
> nie informowało, że zamierza wchodzić w spółkę tylko
> zrobili to po cichu. Tutaj duże deklaracje i przez miesiąc
> cisza. Do chwili obecnej nie zainwestowali w tą spółke ani
> jednej złotówki. Z ich strony również nie będzie żadnych
> konsekwencji jak wycofaja się z umowy inwestycyjnej...
> pozostanie tylko niesmak.
Każdy robi jak uważa ,nikogo do niczego nie namawiam...a forum jest po to by się grzecznie powymieniać poglądami,każdy ma do tego prawo...pożyjemy zobaczymy:)
To się wszystko nie jest logiczne. Każdy kupował by przed podaniem informacji że będzie inwestorem strategicznym, a tutaj jest odwrotność. Podpisali umowe inwestycyjna i wskazują, że wcena spółki przez rynek jest rażąco niska. Deklaracja odnośnie kupna i nic więcej ... Jak to nie wypali to poziom 0,15 będzie marzeniem. Kurs zleci ponownie na 0,05.
ale raczej nic pozytywnego:)
już od 22 listopada nic tylko sypanie...ktoś większy wychodzi a ulica odbiera bo idą na lewo paczki po kilkaset tysięcy a brane są po kilka...
nic - zaczynam traktować tą spółkę tylko na zabawy kilkugroszowe bo coś tu śmierdzi...
Dnia 2012-11-30 o godz. 15:42 ~radek napisał(a):
> Mag tak wygląda skup w wykonaniu GMK. Szkoda słów.
chłopie ja swoje ,a ty swoje...kto ci mówił o jakimś skupie ..sam go sobie wymyśliłeś...
jak kiedyś będzie ..to pewnie bez ciebie ...za nerwowy jesteś...
GMK? to jedna wielka sciema byla zeby wywalic akcje. ta spolka to kolejna wydmuszka, ktorej jak widac nawet nikt nie chce tykac. czeka ja smutny los a w niezbyt odleglej przyszlosci 1-2gr.
dlaczego gdy są spadki to wiekszość złowieszczy , myslę że GMK nie jest to fima która podpisuje umowę po to aby ktoś wysypał akcje .... pomyślcie zanim coś głupiego napiszecie. Zapewne ten spadek to nieciepliwi którzy liczyli tutaj na 2 złl w tydzień , a dwa to skoro będą skupować to pewno z jak najniższej ceny , w końcu nie robią tego charytatywnie .W koncu obroty od kilku dni nie są powalające