• jutro ssssssssanki Autor: ~lol [89.72.201.*]
    -10mln $ w najlepszym w kwartale spadek przychodow o 40% rok do roku a juz rok temu spadly przychodzy o 50%, zadluzenie znowu rosnie, a to jeszcze nieaudytowany raport ! co bedzie w audytowanym... spolka gasi swiatlo....a wy ciagle na akcjach heh
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~lol [89.72.201.*]
    swoja droga niezle tu ING umoczylo, lykali jak mlode pelikany po 10pln za sztuke w IPO....
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~nowy [37.225.54.*]
    Moze masz racje, ale dziwne to zarabianie pozytywnych informacji. Skoro maja zakład utylizacji starych aku, odzyskują ołów który stanowi 50% koszt wytworzenia aku to w 4 kwartale koszty powinny spaść na pysk. Czemu nie piszą o tym? Czy kiepski raport za 3 kwartał (bo taki jest) ma spowodować wyprzedaż i jakiś skup akcji pod niższe koszty i vrla? Zaznaczam, iż jak pisałem przed raportem jestem bez akcji i nie naganiam na nic. Ale spółkę obserwuje bo zamierzalem po raporcie kupić. Dziś planuje zakup na wsparciu 0,89
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~3@1 [83.7.14.*]
    Re: W raporcie kłamstwa
    Autor | ~lol [89.72.201.*] 2012-11-29 01:05 Zobacz wątki dotyczące Westa
    Zobacz profil Westa
    z -20% zrobicie jutro....ech poczatkujacy

Nauczą się finansowo myśleć niektórzy bo nie wszyscy,
    a ty nie musisz podkręcać wybiórczo.
    Frustracja ,frustracja .
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~mocny [77.112.50.*]
    nie słuchajcie naganiaczy na spadki typu" nowy, madzia itp" sa to oszuści bez akcji i którzy za wszelka cene chcą kupić tanio.Pisza co tylko moga wymysleć ,aby zadziałać drobnicy na psychice.Nie oddajcie im akcji tym oszołomom bo inaczej ich nazwac nie można.Raport jest dobry spólka wychodzi z dołka i tu bedzie mozna duzo zarobić.Pozdrawiam akcjonariuszy a nie szumowinę oszustów naganiaczy bez akcji ,oni nic dobrego nie napiszą.
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~me2012 [95.50.194.*]
    spadek i tak będzie tylko pytanie jaki
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: plujacy [83.144.68.*]
    Myślę, że nie duży. W końcu nikt chyba się nie spodziewał zysków?

Mnie martwi tylko spadek sprzedaży.
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~12345 [89.228.131.*]
    Dnia 2012-11-29 o godz. 08:35 plujacy napisał(a):
    > Myślę, że nie duży. W końcu nikt chyba się nie spodziewał
    > zysków?

Mnie martwi tylko spadek sprzedaży.

Sądzę, że najbardziej zyskowna sprzedaż była w okresie dużego zużycia starych akumulatorów i zapotrzebowania na ich wymianę
  • Re: jutro ssssssssanki Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Przecież wszystko w cenie.
    Rok temu było 4,50PLN - teraz 1,00 - to czego jeszcze chcecie?
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.