• Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~xyz [178.36.39.*]
    Można powołać biegłego rewidenta do tzw zadań specjalnych, który dokładnie sprawdzi na co poszły pieniądze z ostatniej emisji bo dla mnie to jest mistrzostwo świata tak szybko rozpirzyć kupę kasy no ale wiadomo kobieta jest w stanie wydać każdą kwotę pieniędzy, tylko że do tej pory myślałem że dotyczy to ciuchów albo kosmetyków. Można by się zwrócić z pytaniem do obecnego biegłego rewidenta firmy ECA Seredyński i Partnerzy za ile by to zrobili tylko trzeba by pewnie im zapłacić z góry, ale może są w stanie udowodnić że Zarząd poiwnien na zacząć na cebulę oszczędzać.
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~wiedza o finansach [93.105.6.*]
    akcjonariat pow 5% powinien sprawdzić,
    teraz po tylu emisjach nie znamy większościowych akcjonariuszy
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Dobry pomysł.
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~mis 12 [37.225.186.*]
    gdyby ktos chcial podjac jakas powazna akcje to ja stawiam swoje glosy do dyspozycji
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~qqq [83.15.77.*]
    jakie akcje, dajcie solokj, spolka bakruten szkoda czasu ja uratowalem czesc kasy

nieudacznicy zosna nieudacznikami zarzadowyi i tyle

wig 20 zapitala a tutaj co sesja to nizej i dna nie widac
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~Baton [213.158.216.*]
    do zobaczenia na nizszych poziomach lub wcale, bye Atonie !
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~mis 12 [37.225.186.*]
    qqq jak sam przyznales nie masz akcji wiec rozumiem ze bys chcial 0,1 , ale my tu walczymy o zycie wiec doluj nas troche mniej
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~qqq [83.15.77.*]
    misiu ale widzisz co sie dziej juz nawet nie ma komu oddawac , popytu brak po prawej stronie pusto, czlonki barany sypia bez opamietania, widzisz co sie dzieje

TRAGEDIA
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~znowu ja [88.153.144.*]
    Dnia 2012-11-29 o godz. 16:09 ~mis 12 napisał(a):
    > qqq jak sam przyznales nie masz akcji wiec rozumiem ze bys
    > chcial 0,1 , ale my tu walczymy o zycie wiec doluj nas
    > troche mniej

walczycie ostro widze!!! :)))))))))
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~beno [82.210.157.*]
    O nic nie walczymy, najwyżej na koniec poprosimy o wydrukowanie akcji papierowych na pamiątkę. Akcjonariusze są dorosli i maja wolną wolę, ale niech szlag trafi odpowiedzialnych.
  • Re: Dobra Rada na dziś nr 2 Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    Przykre, ale przywitane pierwsze 0,6 dzisiaj. Kolegów mi bardzo szkoda, ale mam nadzieję, że Wąsaty będzie najbardziej wtopiony.

I pytanie za 100 pt. Kto wie dlaczego Bobi "opuścił" Pasztety ? To pytanie osobiście pozostawiam bez odpowiedzi, ale powinno paść dawno temu. Oficjalną wersję znamy.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.