Można powołać biegłego rewidenta do tzw zadań specjalnych, który dokładnie sprawdzi na co poszły pieniądze z ostatniej emisji bo dla mnie to jest mistrzostwo świata tak szybko rozpirzyć kupę kasy no ale wiadomo kobieta jest w stanie wydać każdą kwotę pieniędzy, tylko że do tej pory myślałem że dotyczy to ciuchów albo kosmetyków. Można by się zwrócić z pytaniem do obecnego biegłego rewidenta firmy ECA Seredyński i Partnerzy za ile by to zrobili tylko trzeba by pewnie im zapłacić z góry, ale może są w stanie udowodnić że Zarząd poiwnien na zacząć na cebulę oszczędzać.
misiu ale widzisz co sie dziej juz nawet nie ma komu oddawac , popytu brak po prawej stronie pusto, czlonki barany sypia bez opamietania, widzisz co sie dzieje
Dnia 2012-11-29 o godz. 16:09 ~mis 12 napisał(a):
> qqq jak sam przyznales nie masz akcji wiec rozumiem ze bys
> chcial 0,1 , ale my tu walczymy o zycie wiec doluj nas
> troche mniej
O nic nie walczymy, najwyżej na koniec poprosimy o wydrukowanie akcji papierowych na pamiątkę. Akcjonariusze są dorosli i maja wolną wolę, ale niech szlag trafi odpowiedzialnych.
Przykre, ale przywitane pierwsze 0,6 dzisiaj. Kolegów mi bardzo szkoda, ale mam nadzieję, że Wąsaty będzie najbardziej wtopiony.
I pytanie za 100 pt. Kto wie dlaczego Bobi "opuścił" Pasztety ? To pytanie osobiście pozostawiam bez odpowiedzi, ale powinno paść dawno temu. Oficjalną wersję znamy.