• Westa Autor: ~analizator [178.115.249.*]
    Widać że nie wszyscy umieją czytać ze zrozumieniem raporty,a już tym bardziej po angielsku,na tej spółce widać poprawę kwartał do kwartału,dług się też obniżył.Ale to jest norma u spekulantów by postraszyć i obniżyć kurs spółki a potem zająć pozycję
  • Re: Westa Autor: ~nowy [83.238.235.*]
    Ślepy jestem, wklej mi liczby - ja widzę wtope
  • Re: Westa Autor: ~analizator [178.115.249.*]
    ściągnij sobie z attradera,lub zobacz na stockwatchu,tam jest cały raport i porównaj sobie kwartały
  • Re: Westa Autor: ~12345 [89.228.131.*]
    Dnia 2012-11-28 o godz. 21:16 ~analizator napisał(a):
    > ściągnij sobie z attradera,lub zobacz na stockwatchu,tam
    > jest cały raport i porównaj sobie kwartały

Porównywałem raporty skonsolidowane oryginały za II i III Q strata w ostatnim jest mniejsza o czym pisałem
  • Re: Westa Autor: ~dds [62.152.133.*]
    masz racje porpawilili sie
    w pol roku zrobili 13 mln wtopy
    w ostanie 3 miesiace przyszpieszyli tempo i zrobili dodatkowe 10 mln
    masz racje poprawili sie
    zwlaszcza sprzedaz im sie poprawila
    i prognozy produkcji im wzroslu z 6 mln akumulatorow wzrosly na 4 mln .......sztuk
  • Re: Westa Autor: ~VRLA [78.8.45.*]
    Raport naprawdę niezły,a nawet w niektórych segmentach działalności holdingu bardzo dobry.No cóż nieznajomość podstawowych mechanizmów działalności tak dużej grupy nie dziwi mnie ,bo brak jest wiedzy na ten temat wśród amatorów zajmujących się giełdą.Kurs jutro do góry.I niech nikt się nie zdziwi.
  • Re: Westa Autor: ~Wujaszek Wania [79.191.177.*]
    Raport jest rozczarowujacy choc uwazam ,ze po czesci juz w cenie jednak zbyt duzo tu ujadaczy chcacych kuoic akcje na dnie. Rekordy bije niejaki NOWY , ktory produkuje posty jak szczur swoje dzieci. Jutro przetrzepia skore co poniektorym ale dlugoterminowo warto miec ta spolke w portfelu. W tej chwili na naszej poj... GPW praktycznie ciezko znalezc bezpieczna przystan. Radzilbym poczakac na calkowite przetlumaczenie niuansow raportu i nie podejmowanie decyzji tylko pod wplywem krzykaczy z forum.
  • Re: Westa Autor: ~dds [62.152.133.*]
    kurs od dolka odbil 120 %
    bo wszyscy liczyli na poprawe
    jest tak zle jak bylo
    i jeszcze obnizenie prognozy produkcji o 33%
  • Re: Westa Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    No pewnie, że kurs w cenie.
    Przecież równo rok temu kursik był na 4,50 !!
  • Re: Westa Autor: ~me2012 [89.230.72.*]
    obawiam się że może być jak z sadovają
  • Re: Westa Autor: ~me2012 [89.230.72.*]
    obawiam się że może być jak z sadovają, chociaż nie mogę się nadziwić z tego spadku sprzedaży w lecie. Wiadomo są przestoje fabryk ale czy oni dostarczają gdziekolwiek swoje wyroby oprócz hurtowni. BRS, INTERCARS, ACE takich aż spadków nie miały
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.