jak pisze jakąś analizę wypadało by ją czymś uzasadnić a nie jakieś bzdety pisać od rzeczy,narazie kurs odbija sie od lini trendu spadkowego i idzie w kierunku 2 pln
Autor: ~re [178.252.18.*], 2012-11-28 14:26
jeżeli ktoś mówi że dzisiaj a tak nie jest ,wiec jest człowiekiem nie godnym zaufania
Nie chce Cie obrażać ale poziom Twój naprawdę nie przekracza przedszkolaka, i nie chodzi mi o to ze piszesz o 2 zł... ok to Twoje zdanie ale na litości już mi ręce opadaj !
Sam piszesz w tym momencie ze jesteś niegodnym zaufania ! Zastanawiam sie czy Ty w ogolę wiesz co piszesz.
ty jaaacuś masz wadę wymowy że piszesz jak mówisz? po drugie mój iloraz inteligencji jest liczbą wielokrotnie spotęgowaną do do ilorazu liczby twojego ilorazu inteligęcji
Dzieciaku do jaaacka to Ci brakuje tyle ze nawet ni jestes godny porówania. Znam jaaacka z innych społek gośc konkretny ! Sam piszesz ze ktos jest niegodny zaufania a od dwoch ni pierdzielisz o czym co nie ma miesjca. dzieciaku własnie pokazałes ile wynosi Twoj iloraz sam !
co do inf : gadacie tylko głupoty a może trochę ruszymy głową ? Otóż :
"Zarząd Open-Net S.A. ("Spółka", "Emitent") informuje, iż na posiedzeniu Rady Nadzorczej Emitenta w dniu 29 sierpnia 2012 roku podjęto uchwałę w przedmiocie oddelegowania Pana Aleksandra Komanieckiego - Członka Rady Nadzorczej Emitenta do sprawowania funkcji Członka Zarządu Spółki, na okres nie dłuższy niż 3 miesiące.
specjalnie dla re :
29 sierpnia + 3 miesiące = 29 listopad !
Wiec moi drodze kiedy powinno się pojawić info ? Myślę ze maks 10 dni ! Może dzisiaj ? Może jutro ?