tak czekamy na wzrosty, a kupiliście coś chociaż na platformie? W super cenie jest płyn do spryskiwaczy i maseczki kosmetyczne (tak mówi mówi moja żona) ...pomóżcie w obrotach...są to małe zamówienia 2x spryskiwacz na zimę i 10 maseczek ale zawsze coś, jakby każdy na tyle zamówił to byśmy byli tak koło 17 gr, a tak kisimy się na 0.10 !!
dziwna sprawa kontrakt niby jest a kurs stoi zero zainteresowania papierem chyba wielkiej kasy z tej umowy nie będzie bo gdyby tak było to już by znajomi zarządu kupowali a tu zero ruchu
ja mam tylko 60k bo oprócz powera mam jeszcze 9 innych spółek z nc czekam na rozwój sytuacji jeśli będzie wszystko szło w dobrym kierunku to na pewno dobiorę na razie niechcę mrozić tu za dużo kasy
witam inwestorów no kto by przypuszczał że na 8gr się spotkamy jak myślicie czy to zaniżanie długo potrwa bo przecież kontrakt jest a kurs na południe nie wiem co myśleć im lepsze infa tym gorzej dla kursu specjalnie zaniżają czy ktoś wywala by mniejszy podatek zapłacić
nikt nie wywala bo obroty żadne, jakiś palant zaniża, tylko dlaczego i do kiedy oto jest pytanie, już mnie nie namówią na żadną nową emisję, spółka totalnie olała inwestorów nie myślą perspektywicznie, szkoda.
niech się bawią tyle ich wiele papiera poniżej emisyjnej nie zbiorą chyba że poprzerzucają z wora do wora jedno jest pewne ostatni kontrakt powinien przynieść wzrost kursu i pewnie się o tym przekonamy po wynikach za 4 kwartał
decyzje musisz podjąć sam jeśli choć troche przeanalizowałeś papier to musisz wiedzieć że pierwsze zyski obiecali na I kwartał nadchodzącego roku doszedł do tego podpisany kontrakt który tez nie będzie bez znaczenia przyszłość wygląda obiecująco ale decyzja należy do ciebie
10gr to cena emisyjna więc nie przepłacisz ale jak masz czas zawsze możesz ustawić się niżej z zakupami tak jak ten co na 8gr stoi już jakiś czas ale chętnych by mu sypnąć jakoś nie ma kupując po 10gr kupujesz po tyle samo co obejmujący ostatnią emisję
witam jak najbardziej przy zrealizowaniu planów spółki cena 3.60 zł za akcję możliwa. z początkiem 2013 r powinna zarabiać zgodnie z planem ten rok będzie ciekawy ja dalej zbieram
wybicie nastapilo w styczniu ale DOLEM, marzyciele co mysleli ze nagle z 10gr sie zrobic 20gr, potem jakis forumowy pajac napisal ze dalej to juz poleci, gora go skrytykowal ze do 20gr to nie ma chetnych wiec jak potem jakos byc.
WLASNIE: jakos jest tylko troche ze stala sie wielka QPA QRWA MAC, wyploszeni leszcze oddaja papier ale to dobrze bo ich wybija na dole, a moze dobrze bo PPR moze juz nie ma na nic kasy i zwija interes ?
KLOC: w piatek ktos zgarnal klocka 300k, pojawil sie popyt po 2gr i narazie stoi to nierozstrzygniete, czy ktos ruszy te kupe z tego dolka, moze jak sie odbijemy od tego totalnego dna to cos kurs ruszy a jakbysmy zaczeli dzialac ostro to z tych 2grosiakow moze sie zrobic i 10gr bardzo szybko - podstawa to www, platforma i umozliwienie zakupow bo ludzie czekaja