napisz proszę Marko co spowodowałe, że zacząłeś interesować się Klonem co szoruje najgłebsze pokłady. Wkrótce ma zamienić się na miedź:) he? Ja mam swoje argumenty i jestem od początku....
Do kupna skłoniła mnie silna przecena w miarę niezłej spółki. Wolę inwestować w spółki produkcyjne niż usługowe. Moim zdaniem na Wał Konekcie to jedna z najlepszych spółek. Przy czym swój mały pakiecik kupowałem między 0,28 a 0,32 zł. I mniej więcej w tym przedziale ewentualnie coś dokupię. Ta cena wydaje się być bezpieczna.
A jaka będzie przyszłość zobaczymy.
Bessa na NC trwa od lipca 2007r. ponad 5 lat. Nie mówię o hossie ale większa korekta wzrostowa tu też się należy, mimo że to Wał Konekt. Wiele papierów szoruje po dnie, w tym Klon.
A że i tu są dobre firmy to przypomnę choćby Ekoexport i jego dzisiejsze notowania po przeprowadzce na główny rynek. Może kiedyś doczekamy tego na Klonie.
Swego czasu na CeTo Zastal notowany był po 1 groszu, a później już na głównym kosztował nawet 5 zł. Klon to dobra spółka więc swoje 5 minut powinien też mieć.