• Powazne pytanie. Autor: ~Alex [5.184.253.*]
    Do ilu moze spasc
    Bo dosc sporo tego mam powyzej 1.50.
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~dejw [217.212.231.*]
    eee... to masz tanio:-) A spaść może do 0.01 co zresztą dość oczywiste:-)
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~maly miki [93.175.68.*]
    taa, a te 100K co się właśnie przemieliło to odbierał jeden panikarz od drugiego
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Ciekawe to sprawdzanie na 1,01 zł na fix, starczyło 50k... ciekawe...
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~mis 12 [37.225.16.*]
    to zalezy czy emisja sie rozejdzie , jesli tak to sila rzeczy mamy dolek , jesli nie to wytrzymalosc materialu czyli cena gdzie wejdzie szeroka spekula dla zabawy to pewnie 30 groszy , jeszcze inna sprawa to ogloszenie upadlosci bo to moze byc w pewnych okolicznosciach ratunek dla spolki , wtedy nizej 10 i budowa od nowa
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Dnia 2012-11-27 o godz. 18:32 ~mis 12 napisał(a):
    > to zalezy czy emisja sie rozejdzie , jesli tak to sila
    > rzeczy mamy dolek , jesli nie to wytrzymalosc materialu
    > czyli cena gdzie wejdzie szeroka spekula dla zabawy to
    > pewnie 30 groszy , jeszcze inna sprawa to ogloszenie
    > upadlosci bo to moze byc w pewnych okolicznosciach ratunek
    > dla spolki , wtedy nizej 10 i budowa od nowa

Wiesz juz chciałem napisac, ze zgadzam sie z Twoja wypowiedzia, ale czegos mi w niej zabrakło, bo to jest dyskusja na temat spółki, kóra nie wiadomo po co miałaby dokonac tej emisji prawda?

A dodałbym jeszcze jeden wariant, ktorego zarząd konsekwentnie unika, chociaż mógłby realizowac go już teraz gdyby tylko sie bardziej postarał - realny, mierzalny cel emisji. A nie nowe testy, wynagrodzenia i wyjazdy.
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~miś przekliniak [83.10.43.*]
    Gerg z szacunkiem do Ciebie ale w Twoich wypowiedziach nigdy nie było nic konkretnego więc albo nic nie wiesz albo robisz wszystkich w jajo.

Narazie to dmuchają wszystkich akcjonariuszy bez gumy na żywca a brak sprzedaży im to umożliwia.
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~to ja :) [88.153.144.*]

Dnia 2012-11-22 o godz. 13:49 ~Gerg napisał(a):
    > Dzięki, no to chyba słabo szukał. Ale to nie mój
    > pracowniki, bo jakby nim było to bardzo krótko :).
    Skoro
    > byli, ciekawe co sprzedali.

Koles kogo ty udajesz? Wystarczy wejsc na strone ATO i wyraznie jest podana informacja gdzie i kiedy beda na targach. Macisz tu na forum i wg. mnie jestes niezla gnida, ktora zalegla sie glowach przestraszonych i wydymanych posiadaczy akcji. I jeszcze ten tekst o pracowniku. Daruj sobie! Za odpowiedz tez z gory dziekuje. A Wam forumowicze radze uwazac na opinie i rady tego zalosnego kolesia. No chyba, ze urazlem Was obrazajac Guru, to przepraszam, nie mialem zamiaru nikogo obrazac nawet Guru.
    Ok, podyskutujmy.
    Jestem spokojny o to, co piszę. O braku Atona na targach poinformował mnie ex- współpracownik. ex za to , ze źle sprawdził, i tu nie chodziło akurat o dyskusje na forum bankiera tylko inny cel. OK Aton był na targach w związku z tym

1. jakie kontrakty firma Aton załatwiła na targach Poleko 2012 w Poznaniu, skoro tam była?

2. jakie informacje ma pracownik lub współpracownik kogos o niku ja :) i czy to ta sama, osoba ktory wyprowadzał informacje ze spółki....i została zdegradowana? , czy tylko zwykły sfrustrowany internauta który mnie nie lubi.

Spoko tez straciłem, i to duzo. Pora więc rozliczac Zarząd a nie siebie nawzajem na forum.
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~beno [82.210.157.*]
    Troszkę odbiegliśmy od intencji wątku. Płacz i zgrzytanie zębów już za nami (przynajmniej niektórymi).
    A może to będzie to - modułowe linie technologiczne do utylizacji odpadów komunalnych z odzyskiem energii.
    Ch.je wiedzą, a czas pokaże.
    Hej beno, - modułowe linie technologiczne do utylizacji odpadów komunalnych z odzyskiem energii to jest bardzo dobry - doskonały pomysł w polskich uwarunkowaniach. Polecam zwłaszcza misiowi przeklinakowi, któremu brak konkretów analize technologii KNEER
    http://www.horstmann.pl/_pl/kompostownie-technologia.shtml
    Aton mógłby pracowac w bardzo podobnym systemie. Jest to system modułowy, więc elastyczny. Mozna go rozbudowac lub wyłaczyc moduł, kiedy trafi amniej odpadów. BA mozna wyłaczyć jedne moduł dla celów remontowych bez utraty dzialania całego systemu. Taki sam pomysł ma Aton w zakresie HR-ów.
    Problem jest gdzie indziej - to arogancja, to brak informacji tych najbardziej podstawowych dla klienta. Dlatego klienci nie stoja jak pod budką z piwem w gorący dzien, tylko analizuja zdalnie, a czas upływa i kurs spada. Bo niby nic sie nie dzieje, a tylko cytujac Ciebie " Ch.je wiedzą, a czas pokaże".
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~krvlik [89.76.159.*]
    A ja uważam, że płacz i zgrzytanie zębów dopiero przed nami, lapsus, Wami.

Kolejni opuszczają RN, ale to oczywiście nie podnosi larum, przecież gawiedź zapakowana, a wyjść trzeba :)

Nawet Xawi już nie nagania, bo z g...na bata nie ukręci. Tak dziatwa, jest po ptokach.
    Chiałes konkretów to masz link poniżej
    Ktoś zapyta jaki to ma związek z Atonem? Otóż ma, o ile firma ma co sprzedać. Ustawa o utrzymaniu czystości i porzadklu w gminach została wymyslona po to, aby samorządy uwłaszczyć na smieciach i w ten spsoób zapewnić "dociązenie" wielkich spalarni. W efekcie małe systemy takie jak ma Aton w wmielu miesjcach nie miałyby ekonomicznego sensu. W ogóle nie miałybyu zadnego sensu. Ale uchylenie przynejmniej niektorych zapisów pozwalałoby mniejszym samorządowm albo lokalnym fiormom, kore dotychczas odbierały odpady kierować strumień "wlasnych" odpadów do swoich mniejszych instalacji, a nie jak chce ustawodawca do wielkich spalarni, kore sa przedmiotem prostesów mieszkanców.

http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/nowy-sacz-radni-poparli-skierowanie-tzw-ustawy-smieciowej,1867791

Tylko czy Aton potrafi wyprodukowac cos, co oni potem kupia jak juz ustawę uwala?
  • Re: Powazne pytanie. Autor: ~zły [178.214.144.*]
    niech oni lepiej juz nic nie produkują ..to amatorzy nic nie potrafiący oprócz druku
    ta cała ich technologia ch..ja warta bo niesprzedawalna
    coś co może dać solidny profit nie czeka na kontrahentów
    a produkować mogą koktail najlepiej Mołotowa albo moze nie
    bo jeszcze rozpierd..lą te atonki
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.