• Do Lorga Autor: ~1973 [46.169.159.*]
    patrz IVMX(co mówiłem)
  • Re: Do Lorga Autor: ~1973 [46.76.245.*]
    Bądź czujny bo odliczanie na tej spółce się zaczyna(trzeba wejść w tempo) obstawiam ten tydzień.
  • Do 1973 Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Witam! Obserwuję IMX ale też zerkam na Komputronik. Komputronik też ciekawie wygląda. A co Ty o tym sądzisz?
  • Re: Do 1973 Autor: ~Do Lorga [77.115.116.*]
    Też obserwuje. Miewał swoje rajdy .Kilka miesięcy wstecz miałem kupionego po 4,90. sprzedałem po 8 choć doszedł nawet na 10 w porywie.Trzeba wyczuć ten czas,choć kto kupi w tej cenie raczej już nie straci.Na takie skoki gram jednak mniejszościowym kapitałem. Z tą spółką możesz mieć akurat rację.Przewiduję że moment właściwy nastąpi w styczniu na Komputroniku -jest jeszcze trochę czasu.
    Pozdrawiam ciebie Lorg
  • Re: Do Lorga Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Obserwuj, bo nie mam komu wysypać akcji, a zainteresowania żadnego.
    Musze więc wzbudzić niezdrowe zainteresowanie.
    Może uda się kogoś nabrać.

Czyż tak nie myśli niejaki 1973.

Gdyby papier był mocny, to rósłby bez potrzeby wspierania.
  • Re: Do Lorga Autor: ~mir [89.76.15.*]
    nie żartuj spółka nagle nie urośnie o xx% dlatego ze 2-5 gości sobie o niej pogada na forum jhm-nie za bardzo poczytnym

na kazdym forum są świry co przy spadkach widza dno 70% niżej i na wzrostach widzą poziomy sprzed x lat i ich życzeniowość nie ma wspywu na kurs
    na żadnej spółce drobni nie tworzą trendy
    nawet na tych z kapitalizacją po 10 mln
    malutki ze srednim portfelem na 20-25 tysi to tylko plankton
  • Re: Do Lorga Autor: ~ANALFABETA [89.161.21.*]
    Królik Jacek członek Rady Nadzorczej IMX miał 1 mln 800 tys. akcji.
    Sprzedał wszystko. Ma teraz 0 akcji
    Człowiek, który ma dostęp do wielu informacji niedostępnych dla ludzi z zewnątrz.
    Ciekawe dlaczego wszystko opchnął i nie czekał na wyższe poziomy?
  • Re: Do Lorga Cz 2 Autor: ~1973 [77.115.116.*]
    Wyczułeś IVMX ???
  • Re: Do Lorga Cz 2 Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Wygląda na to, że poraz kolejny miałeś rację. Chyba IMX już pękło!!! Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
  • Re: Do Lorga Cz 2 Autor: ~greatmongo [62.80.0.*]
    Hej Chlopaki,

Ruch na IVMX to ja zrobilem... tylko niestety 6500 mi sie udalo kupic dzisiaj :(

Fajna spolka, malo dlugu, przychody na poziomie 200 mln... wszedlem i potem wlaczylem googla zeby zobaczyc czy na roznych forach o niej gadaja i wyszlo, ze tez o niej gadacie....

Zobaczymy co bedzie.... jedyne co mnie martwi tam to plynnosc...
  • Re: Do Lorga Autor: ~1973 [77.115.116.*]
    A tak ogólnie to uwielbiam taki typ trendu jak na JHM (stabilny, bez gwałtownych burz,krok po kroczku)
    Tez to uwielbiam
    szczególnie w 2 fazie kiedy cwaniaczki zadowoleni z groszowego zysku
    mysleli ze sprzedają na górce a to się okazuje raptem schodek w drabinie
    i trzeba odkupywać drożej i dawac zarabiac tym co wiedzą jak się inwestuje
  • Re: Do Lorga Autor: ~klaudi [37.31.66.*]
    Jak uważacie przy jakiej wartości akcji należy wyjść ???
    sytuacja w spólkach sie zmienia wiec to co dziś uznasz za wartosc godzwia za rok moze być odchylone o 30-60 % od tego
    na dziś przy wk -1,3 za akcje emisji po 1,5
    oceniam ze ok 2/3 niższej wartości to poziom minimalny do sprzedazy czyli 0,75-0,80 gr
  • Re: Do Lorga Autor: ~1973 [95.41.204.*]
    Muszę przyznać że z wypowiedzią mira zgadzam się w pełni,może tylko odrobinę wyżej oceniam minimum podejścia kursu (okolice 1 zł jako minimum do przetestowania w perspektywie oczywiście czasowej )
    Natomiast Mir ma racje że na sytuację i wycenę wpłynie to co wydarzy się w spółce - a wygląda na teraz optymistycznie.
  • Re: DO LORGA Autor: ~1973 [77.115.6.*]
    Udało ci się zrealizować strategię kupna na IVMX przy cenach 4,25-4,40 (Mimo że było wiele widocznych znaków że trend spadkowy się dopala- to resztkami oddawali)
    Jaką masz średnią z ciekawości pytam jeśli oczywiście kupiłeś?
  • Re: DO LORGA Autor: ~lorg [212.182.118.*]
    Moje gratulacje 1973!!! IMX niestety nie kupiłem w tym przedziale cenowym o którym wspominasz. Zaangażowałem się jeszcze trochę we FLUID poniżej 40 gr. Będę dalej obserwował IMX i może zdążę jeszcze wejść. Obserwuję też PLAZA CENTERS ale niewiele mogę odczytać z raportów (są w jęz. angielskim a to sprawia mi trochę kłopotu). Może Ty zerknąłbyś na tą spółeczkę. Wczoraj zaliczyła historyczne minimum, ale to oczywiście nic nie znaczy. Pozdrawiam
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.