zobaczcie na wig 20 gdyby nie kghm to bylibysmy na ok 1 % plusie , a tak mamy minus , apel do leszczy nie skaczcie po spolkach bezmyslnie tylko rozsadnie inwestujcie , ja terz kiedys zaczynalem i wiem ze skakanie po spolkach przynosi tylko straty
Nie bulwersuj sie tak dziewczynko bo Ci zylka peknie i sprawdz lepiej tym razem w encyklopedii co oznacza wyraz "poliglota" bo i tu mam watpliwosci co do Twojej wiedzy gamoniu.
p.s. na przyszlosc zastanow sie kilka razy zanim bezmyslnie cos wstukasz w ta klawiature, to nie boli !!
jak chcecie się targać za włosy to nie na tym farum, dlaczego...? są sprawy ważne i ważniejsze ale napewno w ten sposób koziołki nic nie wybrykacie :)
lepiej było by gdybyktóryś coś mądrego napisał a jego scenariusz pokrył by się z prawdą .
trochę szacunku dla tych którzy w poszukiwaniu może i drobnych informacji musż czytać wasze bzdziny :)
odbilismy sie dzisiaj po raz 3 w tym miesiacu od 4zl z groszami... mysle ze bedzie jeszcze jedno podejscie (moze jutro) w okolice 4 zł - utrzyma sie do konca sesji a na nastepnej delikatna korekta w locie zeby wytrzepac tych po ustawia SL kilka groszy ponizej 4zł i zobaczymy raj sw mikolaja ;)
Też tak uważam. w końcówce poszły 2 lub 3 SL i niestety jest sytuacja jaka jest. 4 bedzie i to niebawem poza tym sąd zgodził się na zawarcie układu nie po to aby pogrążyć spółkę lecz jej pomóc. Nawet gdyby miałoby dojść do emisji nowych akcji nie sądze aby poszły one poniżej 10 zł skoro jedna akcja to około 19 zł. Cierpliwości i nie panikować
szymi i shooter jestescie stuknieci nierozumiecie ze to nie sad a wierzyciele musza zaakceptowac uklad pozatym jakie 19 zl akcje maja wartosc ujemna kapujesz shooter emisja jak bedzie to po nominale i to ciezko bedzie chetnych znalezc a najpewniej bedzie likwidacja
Tez uwazam ze cena 19 zł jest nierealna, przynajmniej w najblizszej przyszlosci. uwazam jednak ze decyzja sadu jest pozytywna informacja, bo gdyby nie bylo zadnych perspektyw to sad nie bawiłby sie w takie uklady. stukniety nie jestem...
Być może, jeszcze sporo siedzi z walorem powyżej 3,5 więc naganianie pewne (patrząc po forach). Ja wysiadłem, pierd.... zwłaszcza, że statystyki wskazują na 97% upadłości likwidacyjnej pod nadzorem obecnego syndyka (DSS jeszcze dycha jako tako).
Źródło: http://syndycy.com.pl/pl/search-17.html?ordering=newest&searchphrase=any&searchword=kocha%F1ski
cos ci kolego wytlumacze syndyk jest to czlowiek zajmujacy sie masa upadlosciowa w likwidacji , a tutaj on pelni tylko funkcje zarzadzania majatkiem chwilowo dopuki spolka dogada sie z wierzycielami i uprzadkuje swoje sprawy , ja podtrzymuje swoje 5,1 moze nie w tym tygodniu ale napewno bedzie , poprostu nie spodziewalem sie takiego frajerstwa na koniec wczorajszej sesji leszcze bezmyslnie wyzucaja papier
leszcze ustawiaja sie po lewej stronie , licza ze znow zakreca i zarobia kilkadziesiat groszy , A widly to niedlugo beda ale w dol. Przeciez to bankrut , skoro tak dobrze jest to czemu nawet 1 akcji nie kupil nikt z zarzadu ani nikt nie zwiekszyl zaangazowania, ,oni wiedza najlepiej jaka to perelka i nie chca zarobic,?
szkoda gadac niektorzy to sa naprawde naiwni kupili bankruta po 500% wzrostu od 72 gr i bredza ze jest tanio kpiny zastanowcie sie ile jest jeszcze zarobionych na tym chlamie