ta firma naprawdę coraz bardziej mi się podoba. I coraz bardziej realne wydają mi się wczesniejsze wpisy na tym forum, że jak juz wystrzelimy, to wtedy może i 2 zł nie będzie dużo. Dotąd odnosiłem się do tego raczej sceptycznie, ale teraz umowa z Kanzem, umorzenia długu, coraz lepsze wyniki i generalnie rozsądek zarządzających (patrz ostatni wywiad) - no jestem coraz bardziej pod wrażeniem. Forza Hurtimex!!!!!!
fajnie się zaczyna pomalutku popyt ustawiać. przy prawie zerowych obrotach wszystko trwa długo, ale wygląda na to, że domknięcie luki wzrostowej na 30gr + info ze spółki o umorzeniu części zobowiązań spowodowały delikatne pchnięcie kursu we właściwym kierunku. Oby tylko drobny akcjonariat (czyli m.in. ja :) ) wykazał się cierpliwością i nie wysypywał się na kolejnych poziomach, bo będziemy się kisić w nieskończoność.
lewa strona to sie niestety baaaardzo słabo zabudowuje.najgorsze jest to,ze rynek nie reaguje na dobre wieści...wiadomo jak to jest.każdy czeka aby wskoczyć do pedzacego pociągu,który w tym przypadku juz powolutku rusza.oby tylko tym wstrzymasowym machom udało sie dogonić pociąg.niedługo cena 39 gr będzie tylko marzeniem....
W świetle informacji wyplywajacych z firmy, które nam od jakiegoś czasu sukcesywnie przekazują,nie racjonalne wydaje sie aby kurs znowu sie cofnął.w ogóle te ostatnie cofnięcie jest celowo zrobione.ewidentnie było widać i w sumie w dalszym ciagu możemy to zaobserwować jak ktoś trzyma łapę na kursie i nie daje mu podejść wyżej,za to permanentnie powoduje spadek Rzucając bardzo małe ilości akcji.jak tylko kurs sie podosi,zaraz jest zwalka....