Jako fachowiec powinieneś zauważyć,że wczoraj wyrysowała się świeca
objęcie hossą dzisiaj czekamy na potwierdzenie objęcia hossą a to sygnalizuje
zakończenie krótko-terminowego trendu spatkowego.
I chodźby nie wiem co się działo to kurs pod własnym ciężarem nie opadnie do 2zł.
Tylko złe info może to spowodować jednak złe info może także spuścić KGHM do 90zł.
jeżeli nie odkupie za 2 pln bede musiał odkupić wyżej taka jest gra,na dzień dzisiejszy wykres nie przekonuje mnie do zakupów,tak jak pisałem już wcześniej sprzedałem ze średnią 3pln. ale nie rezygnuje z tej spółki
Info i to dość ważne z tego co spółka powinna wygenerować powinno się ukazać pod koniec listopada lub na początku grudnia. Wszystko na to wskazuje że tu będzie piękny rajd św. Mikołaja.
Pisałem Wam kiedyś trochę jaki będzie scenariusz to cześć mnie wyśmiała i wyzywała od mitomanów. Nie Wy tutaj decydujecie.. owszem ja tez nie ale ja wiem kto i mam ta przewagę !
Pozdrawiam "normalnych" !
p.s od 50 gr każdy scenariusz jaki opisałem na forum sprawdził sie na rynku na tej spółce.
Wprost książkowe wyleszczenie na walorze. Teraz to naprawdę zaczną się dopiero wzrosty. A kto nie wierzy niech przeanalizuje obroty przez ostatnie 2 tygodnie no i przypominam o nadchodzących infach.
Tak jasne, pseudo fachowcu sprzedałeś to żal d...ko ściska. Chcemy odkupić taniej, nie nada, będziesz łykał jak nie teraz to min. po 4 zł i nawet się nie obejrzysz kiedy. Co za pajac.
Jeżeli dobrze Cie rozumiem, to zakładasz odbicie kursu w dół od linii krótkoterminowego trendu
spadkowego (wykres intraday), która przebiega w okolicach 3,25 zł i z każdą minutą obniża się?
Można mieć takie założenie, ale przebieg sesji wskazuje na coś innego.