• Prosbao rade Autor: ~T. [109.207.48.*]
    Mam prosbe o rade. Mam 65 K kupionych po 0.19. Sprzedawac ze strata czy czekac? Prosba o konstruktywna porade. Wskazniki puki co mowia KUPUJ. Jednak po dzisiejszej sesji mam duze watpliwosci czy cos pozytywnego bedzie sie dzialo w ciagu najblizszych tygodni.
  • Re: Prosbao rade Autor: ~Maxi [79.189.189.*]
    Gdybym kolego wiedział to bym ci powiedzial , tutaj jest jak w ruletce
  • Re: Prosbao rade Autor: analytyk [37.31.28.*]
    jak jesteś cierpliwy to zaczekasz a cena powinna wrócić, ale na DT trudno powiedzieć, przedmówca ma racje, to troche loteria, gdyby to było takie proste to wszyscy zarabialiby
  • Re: Prosbao rade Autor: ~T. [109.207.48.*]
    Zauwazylem. Od niedawna gram na NC (bo na pewno inwestowaniem tego nazwac na mozna) Co do Twojej wypowiedzi - jestem cierpliwy jednak pytanie jak dlugo ta cierpliwosc ma trwac? dla mnie prawie 13000 zl to duzo. Tak czy siak poczekam jeszcze troche. Jednakze /analytyk oraz /Maxi dzieki wielkie za wpis.
    Ja kupiłem parę dni temu po 20 groszy sprzedałem w ten sam dzień po 22 . Jest kilka dobrych spółek na NC a reszta to g..........o nic nie warte taka prawda
  • Re: Prosbao rade Autor: ~borsuk [46.205.92.*]
    Czemu jakoś mnie nie dziwi ze jest i niezła zwala i analytyk. Ostatnio taka zwale widziałem w piątek na cwpe i o dziwo analytyk tez był.
    Tutaj macie spory ciężar do udzwigniecia bo prawie 30 mln akcji w wolnym obiegu. No i fachure prezesa który jest niezłym spekulantem. To goowno raczej sie już nie dzwignie bo i pod co? Chyba pod ewakuację a może ona właśnie następuje ?

Analytyk ,przegrałes/as browca. To tak dla przypomnienia.
  • Re: Prosbao rade Autor: analytyk [37.30.72.*]
    borsuk o jakiej zwale mówisz, o zasypie cube na cwpe?
    ja tam jestem od 20 groni, mam znaleźć ci swój wpis?
    a co do makory, tu gram aktywnie, a o cenie 24 gr pisałem że cieżka, a pojawiłem sie jak rosło przy 12 groni więc sory ale jak rośnie to potem spada,kwestia aby być jak rośnie:)
    a co do założyciela wątku, nie wchodź w jeden papier za więcej jak 20% kasy, żebyś nie stresował się , ze dużo włożyłeś
  • Re: Prosbao rade Autor: ~ski [178.42.88.*]
    Ja bym wypieprzył... już dawno. Jak może drożeć spółka, która właśnie wstrzymała produkcję i nic nie robi? W imię czego?

Moim zdaniem huśtają kursem po to, aby ubrać spekulantów. Właśnie prezesem został spekulant, który doskonale wie, jak się robi takie rzeczy.

Powtarzam, spółka nie prowadzi żadnej działalności. Przychody są dokładnie zero złotych, zero groszy. Ich jedyna huta szkła właśnie zbankrutowała bo nie miała na gaz.
    Trzymajcie się od tego syfu z daleka, jeśli nie chcecie płakać.
    Na dłuższą metę rok , dwa lata to mogę ci polecić Synektik albo WindMobile ale też nie jest pewne czy na nich zarobisz czy będą spadać czy rosnąć , ja je mam i narazie to jest na nich kiszonka i to już długi czas , Tylko że one już coś robią zarabiają a i branże są co prawda różne ale nad wyraz ciekawe i perspektywiczne. Taki WMO będzie mial z 3 miliony zysku netto za rok 2012. A ta Makora nic o niej nie wiem wszedłem czysto spekulacyjnie zarobilem te 10 procent i szybko wyszedłem.
  • Re: Prosbao rade Autor: ~T. [109.207.48.*]
    No tak... Ja wszedlem bez zerkniecia na raporty i teraz siedze z reka w nocniku. Poczekam jeszcze ale mysle ze tak jak pisaliscie - nic z tego juz nie bedzie.
  • Re: Prosbao rade Autor: ~kokk [178.42.88.*]
    ja pierwsze co robię to patrzę na raport. Warunek podstawowy - spółka nie może generować strat. Po drugie patrzę na c/wk - musi być poniżej 1, c/z poniżej 10, najlepiej 5.
    Spójrz na Trakcję i obseruj co się będzie działo do końca roku.
    Spójrz na Pelion, na Fasing, Farmacol.

Po co kupować śmieci takie jak MAKORA.
  • Re: Prosbao rade Autor: ~nono [83.6.237.*]
    kupuje sie bo mozna na nich szybko zarobic lub stracic i jest zabawa jest ok
  • Re: Prosbao rade Autor: ~Gladiator GPW [87.96.47.*]
    Laduj Stockinfo a zarobisz
  • Re: Prosbao rade Autor: ~3@1 [83.7.25.*]
    Warto zerknąć moim zdaniem na PREMETINV P M I .
  • Re: Prosbao rade Autor: ~ombre [67.159.36.*]
    nie wiem
  • Re: Prosbao rade Autor: ~L B [83.26.116.*]
    Jak bys pograł na Veno, GOA, STI, NICO, to będziesz wiedział co znaczą śmieci na NEWCON.
    Makora to perełka, zwłszcza przed skupem.
  • Re: Prosbao rade Autor: ~ombre [67.159.36.*]
    Perła pereł
  • Re: Prosbao rade Autor: ~nc [164.127.224.*]
    Wydymali ludzi bez mydla
  • Re: Prosbao rade Autor: tomasz_tom [91.227.2.*]
    standard
    całe NC to jedno wielkie dymanie
    dziwi , że są tacy co się ciagle łudźa, że na tym rynku można zarobić
    nie lepiej grać na normalnych spółkach na głównym ?
  • Re: Prosbao rade Autor: ~nc [164.127.224.*]
    oczywiscie ale i na nc nalezy miec oko
[x]
MAKORA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.