@chrisinet - nie jestem pewny, ale mysle, ze mozna tez dopisac, ze przemysl przestanie uzywac aluminium, miedzi (zegnajcie kable), cynku i mnostwa innych metali.
Ehhh, epoka kamienia lupanego nas czeka... chociaz podobno Majowie odwolali koniec swiata... ;-)) sam juz nic nie wiem...
@rob31 - a tak na bardziej powaznie, to musisz sam sie zdecydowac czy Impex czy cos innego, czy kupic teraz czy jak bedzie na gorce, czy w glebszym dolku ;-) Jest wieksza szansza, ze spadnie czy wzrosnie?
Jedna rzecz jest raczej pewna - Impex powinien jeszcze przez jakis czas funkcjonowac, a patrzac na historie (chociaz to oczywiscie nie jest 100% gwarancji), Impex ma swoje wzloty i upadki. A czy obecny stan to depresja czy tez wyzyna, to juz twoja interpretacja ;)
dziwna sprawa z tym impexmetalem ..wszyscy dziwnie sprzedaja po 2000 akcji ..po ile by kto nie chcial kupic ..wniosek mam tylko jeden ..pieski sie bawia .. zapewne z budy idm ... skup pewnei beda niedlugo chcieli zrobic .. a po co za 3,5 jak mozna za 3 ... od tych walkow na bananowej to juz sie niedobrze robi ..
ta droga pragne poinformowac prezesa karkosika ze hamulcowy dzis zaspal i pojawil sie o 9 minut 50 w pracy .. czy dzis znow bedziemy ogladac spektakl "leszcze" skubia ukrytego batona na 3,23 ...a na koniec zlecenie na 30 -40 tys ..