• mam zapytanie Autor: ~artur [5.173.80.*]
    widzę tu inicjatywę zbierania akcji, ale jak się dowiedziałem niewiele osób było na walnych a na te które się nie odbyły nie blokowano zbyt wielu akcji akcji dlaczego? niewiara w sukces czy co?przecież wystarczyło być na walnym w kwietniu i zagłosować zgodnie z przekonaniami.ja chociaż pełnomocnictwa udzieliłem do głosowania , wielu tego nie zrobiło i teraz mobilizują się?nie za poźno?
  • zwidy-halucynacje-niestabilność emocjonalna Autor: ~Twój psychiatra [79.184.171.*]
    Tak trzeba dać pełnomocnictwa.. hahahah komu? jednemu czy drugiemu oszustowi? Przestań gdakać jak kwoka, bądź mężczyzną i do pracy, do pracy się weź - uczciwej-. kto będzie miał 210 mln na walnym ten robi co chce! Jedyne co pozostanie to skarżenie uchwał hahaha na drzewo banany prostuj. Tu Markom chce karty rozdawać, tylko mu je ktoś podpie.....ł.
    A teraz kochany Arturze proszę wsiąść leki i do łóżeczka grzecznie iść spać.
    Dobranoc.
  • Re: mam zapytanie Autor: ~tr [85.17.222.*]
    taa
  • Re: mam zapytanie Autor: ~ten co wyżej psychia [79.184.171.*]
    tr zawsze na posterunku - ile płacą za posta?
    Czujność iście rewolucyjna godna podziwu
    serdeczne pozdrowienia :D:D:D
  • Re: mam zapytanie Autor: ~danek [31.61.83.*]
    Artur!!!! otóż to, tu nie chodzi o głosowanie, tylko o wskazanie przyczyn pozwu wobec Zarzadu i udowodnieniu działania na szkodę akcjonariuszy, lub złamania prawa, dotyczy oczywiście działania Zarządu
  • Wolne miejsca na terapię grupową Autor: ~Może i Twój Psychiat [79.184.171.*]
    Ech Danek toć ty na zlecenie Markom działasz. Po co mamisz ludzi. Daj na luz.
  • Re: Wolne miejsca na terapię grupową Autor: ~danek [31.61.83.*]
    to Ty sobie daj na luz, nie pisze do Ciebie, jesli nie masz nic dobrego do zrobienia w sprawie to idź tam gdzie masz, a nie wiem gdzie masz wiec ja Tobie nic nie moge wskazać. bez odzewu, zaraz sie okaze ze to Ty Markom ciastka do biura wozisz
  • Re: Wolne miejsca na terapię grupową Autor: ~Janek [83.25.215.*]
    Polszczyzna godna NOBLA danek, pikne słowa, profesorowie 100% by dali.
    Może coś odpowiesz na zarzuty? jak to jest? bierzesz kasę czy społecznie pracujesz?
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.