jurek obstawiał z tego co pamiętam 5 zł...
ale jak widać jest to raczej nierealne...
choć powinno być już w okolicach 3,5 zł - ale to już rynek wyznacza wartość - więc ja nie prognozuje;)
ale w przeciągu 2 lat, jeśli nie będzie dużej emisji - a tego zarząd nie chce - liczę na dwucyfrówkę i przejście z nc na gpw...ale czy to się spełni? pożyjemy zobaczymy;)
nie ja szaraczek o tym decyduje;)
równie dobrze może być 0,50 pomimo takich umów...wiesz jak to na bananowej bywa;)
jesli dzisiaj spadnie poniżej 2 zł to znaczy, że jurek nie zbiera a wychodzi;)
także wtedy warto poczekać na jeszcze troszkę niższy poziom - z wykresy wychodzi, że może to być 1,7-1,8....
no chyba, że jednak tak jak powiedział bierze co dają po 2 to na mniej bym nie liczył;)
ale poczekajcie z wyższą ceną do przyszłego tygodnia;)
kurcze jednak 510.. wybacznie to było trudne działanie .. :) a tak serio to trzeba przeczekać jeszcze trochę i myślę że w grudniu pęknie 3 złote, szczególnie że będa info ze spółki
co sie przejmujesz w styczniu wejda na ciągłe i będą po 4-5 zł latać, niech teraz troche oddadzą, i tak nawet za dużo chętnych do oddawania nie będzie jak zleci poniżej 2 żł to tylko ktoś przerzuca z jednego worka do drugiego by zanizać kurs
Dokładnie tak jest tyle, że efekty tego są prawie żadne ponieważ ci co kupowali za kilka-kilkanaście groszy w 95% wyskoczyli w okolicach 30 groszy. Tam skoczył wolumen i była pierwsza wymiana. Kolejna była jak doszło do 90 a potem spadło do 60 groszy. A na tej ostatniej zwałce z 1,6 do mniej niż 1 zeta to już za wiele do zebrania nie było.
niki, tak się teraz zastanawiam, dlaczego ty taki mądry na Babach nie byłeś? :)
Albo inaczej, zarówno tam jak i teraz tutaj, jesteś przemądrzały. Jak wiesz, tam ci nie wyszło, resztę sobie sam dopowiedz. ;)
Częściowo masz rację - na Baby za mądry nie byłem. Wyjaśniam dlaczego: bo byłem zbyt pazerny. Ale ta moja głupota skutkuje tym, że zamiast zarobić bardzo dobre pieniądze zarobię małe pieniądze, jeżeli sprzedałbym Baby/GCL przy obecnych poziomach. Czy tutaj jestem przemądrzały to z tym akurat bym podyskutował ale możesz myśleć sobie co chcesz. No i oczywiście możesz się jeszcze cieszyć bo tu mi też nie wyszło - średnią mam taką, o której obecnie można tylko pomarzyć a i liczbę akcji przyzwoitą ale jak na razie dla mnie to JEST dobra, gdzie tam rewelacyjna, inwestycja. Jak napiszę, że to BYŁA rewelacyjna inwestycja (co za szybko nie nastąpi) to będzie znaczyło, że na BGE mi wyszło. No ale generalnie to mi przywaliłeś. Zadowolony? Samych trafnych inwestycji życzę ci serdecznie.
nie ma zainteresowania, każdy liczy na dalszy spadek. I to przy takich infach. Podpisane umowy na 0,5 mld zł, przejęcia, projekty budowy biogazowni....
pytanie dotyczyło tego czy chcesz jutro kupić get 100 tys. akcji po 2 zł. I jak będzie?? Oferta promocyjna tylko dla Ciebie. jak chcesz sie chwalić to sam wystaw swoje akcje..