• Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~sail [79.190.210.*]
    Wydawać by się mogło, że nawet w ciężkich czasach działalność polegająca na prowadzeniu klubu fitness powinna wciąż być dochodowa. Czy tak rzeczywiście było? Spójrzmy na rezultaty Fabryki Formy S.A.:

http://www.debiutync.pl/strefa-spolek/163-raporty-okresowe/12880-jaka-jest-forma-fabryki
  • Re: Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~Mefisto [79.186.206.*]
    Ale nasypał ktoś przez 2 dni 25k hm ciekawe albo ktoś bardzo kasy potrzebował albo h..j wie o co chodzi
  • Re: Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~marcueus [195.150.233.*]
    bankrutuje, niech nasypie jeszcze z 250k my się nie pogniewamy :)
    Jestem zdziwiony że wpadło po 37. Chcesz Marcusie 250k to też się wystaw może również Ci sypną.
    Taki mam plan, nie wierzyłem, że nasypią w to co teraz stało, a jednak. :) kondycja spółki jest więcej niż znakomita
  • Re: Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~kubiszonek [91.94.230.*]
    Marceus tez nie wierzylem ze mi moga sypnac w tych cenach a jednak w niedlugim czasie wpadlo mi 20 k :) jak tak dalej pojdzie to moze z 50 k dokupie po tych cenach.......i bede naprawde mocno zapakowany......Ciekawi mnie tylko kto tak sypie po tych cenach ktos bardzo mocno pilnuje kursu zeby nie roslo i nawet daje nam widelki na k i s. to trzymanie kursu mnie bardzo zastanawia i dziwi . skoro juz podpisali anekssy do umowy inwestycyjnej i wiadomo ze dodrukuja 4 000 000 akcji po cenie 0,40 to po co trzymac jeszcze teraz kurs po tej cenie???? no ale skoro sternik ma taaki plan to ja nie bede narzekal i sobie dokupie do tych 200 k a co mi tam:)
  • Re: Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~kubiszonek [87.96.97.*]
    Dziwne rzeczy sie dzieja na tej fabryce.....dalej ktos sypie i to zawsze po cenie 0,37 jak sie tylko ktos wystawi sruuuu....a i jak ktos sie wystawi na 0,37 na s to mu to zaraz zwijaja....
    naprawde dziwne rzeczy sie dzieja ......marcueus wpadlo Tobioe cos dzisiaj?
    Nie proszę szanownego kolegi, zdam się na słowa kolegi i jutro postaram się coś upolować po te 0,37
    Im dłużej stoi w miejscu tym lepiej, zostanie sam twardy akcjonariat. Ja wszystkie akcje co nabywam fabryczki do 2017 nie sprzedaję. Powoli dokupuję w okazyjnych cenach, choć przyznaje się, że za pierwszy skromny pakiecik 40k akcji przepłaciłem słono bo kupowałem jeszcze w kwietniu 2011 roku za średnią cenę 84 groszy. Pozdrawiam
  • Re: Jaka jest forma Fabryki? Autor: ~Mefisto [79.186.201.*]
    No to można nas nazwać weteranami ffo, ja siedzę od maja 2011
    Szkoda, że wskaźniki nie decydują bo fajnie to wygląda
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.