• info??? Autor: ~zajaczek [164.126.55.*]
    Dzis z samego rana moje zrodla podaly :) hihi wiecej konkretow o panie W. A ja wam znow tylko troszke o tym co wiem ale co stanie sie oczywistoscia w najblizszych dniach. powirm tylko ze wprowadzenie na gpw spolki pana W jest juz tylko kwestia czasu. I ze igr bedzie w tym bralo czynny udzial. Zreszta sami zobaczcie jak tph ostatnio roslo:) ups. Powiedzialem za duzo:) czuwajcie!!!!
  • Re: info??? Autor: ~nio [89.77.193.*]
    nic nowego :)
    tu sie dopiero zacznie
  • Re: info??? Autor: ~HT [77.66.1.*]
    Tez mi sie wydaje ze bedzie przejecie technologi IGR.
  • Re: info??? Autor: ~dany [109.243.187.*]
    brać po 0,30 bo zaraz znow bedziecie wyczekiwac jak przebije widły zeby spadło do 0,30
  • Re: info??? Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    zaLaczku przestań pierdo lić takie smutki typu wiem ale nie powiem
  • Re: info??? Autor: ~zajaczek [164.126.55.*]
    swojak. Nie wszystko moge mowic bo nie wszystkie infa zdobywam na legalu. poza tym jesli ci nie odpowiada to po co czytasz. Na razie wszystko co pisalem sie sprawdzilo. A wam moi mili musi wystarczyc to co pisze bo wiecej nie moge. Pozdro i dla ciebie swojak niech ci erwy nie puszczaja od poniedzialku. Bedzie dobrze. Czuwajcie.
  • do swojaka Autor: ~tomek [77.252.99.*]
    od tego nastepnego poniedziałku jak rozumiem...
  • Re: info??? Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Wez sie nie osmieszaj, bo takie zagrywki wiem ale nie powiem, mam pewne zrodlo itp to metoda Antoniego M. Jak jestes pewien swego, to zaloz sie ze mna symbolicznie o flaszke wody ze przeciagu tygodnia ba nawet do swiat nic sie nie bedzie, zadnego cudo przejecia itp.
    stoi
    ale juz wiecej nic nie podpowiem. Zamiast brac z tego co mowie cos dla siebie i grac to niektozy szukaja tu fabuly rodem ze smolnska. Od dzis radzimy sobie sami. I na Boga!!! Nigdy nie naganialem i nie bede naganial na cokolwiek. Czuwajcie. Milego czytania nowych info!!!
  • Re: info??? Autor: ~tomek [77.252.99.*]
    ja cie posłuchałem i łykne....ale jakby co mozesz podać adres swój?
  • Re: info??? Autor: ~miś [89.191.162.*]
    nie łapać spadającej brzytwy
  • Re: info??? Autor: ~nektary [95.41.132.*]
    wybiło dołem
    źle
    chyba przesunę zakup
    widzisz gdzie kreski możesz włożyć
  • Re: info??? Autor: leo7 [213.128.122.*]

Mówiłem ostatnio, że jak zajączek pisze , to się zawsze coś dziej i to przeważnie dobrze, a wy tam, że to sierściuch i takie tam.... a on po prostu ma takie futerko.

Na tej dziwnej spółce lepiej żartować niż sie spinać.

Pozdrawiam,
    sierściuchu znaczy się zajączku nie wiem jak to się stało że wątpiłem w twoje wiadomości i posiadaną wiedzę
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.