Dzis z samego rana moje zrodla podaly :) hihi wiecej konkretow o panie W. A ja wam znow tylko troszke o tym co wiem ale co stanie sie oczywistoscia w najblizszych dniach. powirm tylko ze wprowadzenie na gpw spolki pana W jest juz tylko kwestia czasu. I ze igr bedzie w tym bralo czynny udzial. Zreszta sami zobaczcie jak tph ostatnio roslo:) ups. Powiedzialem za duzo:) czuwajcie!!!!
swojak. Nie wszystko moge mowic bo nie wszystkie infa zdobywam na legalu. poza tym jesli ci nie odpowiada to po co czytasz. Na razie wszystko co pisalem sie sprawdzilo. A wam moi mili musi wystarczyc to co pisze bo wiecej nie moge. Pozdro i dla ciebie swojak niech ci erwy nie puszczaja od poniedzialku. Bedzie dobrze. Czuwajcie.
Wez sie nie osmieszaj, bo takie zagrywki wiem ale nie powiem, mam pewne zrodlo itp to metoda Antoniego M. Jak jestes pewien swego, to zaloz sie ze mna symbolicznie o flaszke wody ze przeciagu tygodnia ba nawet do swiat nic sie nie bedzie, zadnego cudo przejecia itp.
ale juz wiecej nic nie podpowiem. Zamiast brac z tego co mowie cos dla siebie i grac to niektozy szukaja tu fabuly rodem ze smolnska. Od dzis radzimy sobie sami. I na Boga!!! Nigdy nie naganialem i nie bede naganial na cokolwiek. Czuwajcie. Milego czytania nowych info!!!
Mówiłem ostatnio, że jak zajączek pisze , to się zawsze coś dziej i to przeważnie dobrze, a wy tam, że to sierściuch i takie tam.... a on po prostu ma takie futerko.
Na tej dziwnej spółce lepiej żartować niż sie spinać.