• Przesiadka na Globaltrade Autor: ~gracz [178.115.250.*]
    Myślę że na Makorze da się jeszcze coś wyciągnąć,ale wyniki ma słabe,polecam przesiadkę na Globaltrade akcje niedoszacowane,spółka ma super wyniki i co kwartał wzrastają, możliwe wzrosty rzędu kilkuset procent,zacząłem skupowanie akcji po tej cenie to mega promocja
  • Re: Przesiadka na Globaltrade Autor: analytyk [46.204.46.*]
    nie rób jaj
    makora ma skup
    za to gtr nie ma nic, dziwnie spalił im sie majątek i to w odstępie kilku dni
    dla mnie to podpalenie ewidentne
    statystyki mówią o prawdopodobieństwie wyższym w tą hipotezę niż nie trafienie 6 w totka
    ja spekuluje , ze za pół roku zarząd będzie miał kłopoty z tego tytułu
  • Re: Przesiadka na Globaltrade Autor: ~Andrzej [37.47.122.*]
    Do 1 zeta da się sporo jeszcze wyciągnąć.Skoro ma być prowadzony skup i chcą skupić około 20.000.000 prawdopodobnie w celu umorzenia to albo będą przeprowadzać skup teraz albo będą skupywać w okolicach 1 zeta mają na to prawie dwa lata a kurs może sie wtedy bujać spokojnie w okolicy złotówki no chyba że będzie padaka to będą kombinować jak tu kupić jak najniżej. Co do Globaltrade dopóki nie przebije lini trendu spadkowego 0,30 to nie ma co wchodzić , nad wejściem to się zastanowię w okolicach 0,32-0,35 wole stracić parę groszy zysku by być pewnym ze trend się zmienił.
  • Re: Przesiadka na Globaltrade Autor: ~gracz [178.115.248.*]
    Do kursu 1zeta to by musieli mieć super wyniki,niestety analiza fundamentalna jest zła ,i co tu ukrywać dzisiaj akcje ostro nurkowały,a co do pożaru to był tylko jeden,i majątek był ubezpieczony.
    Niestety wyniki spółki mają duże znaczenie nie wystarczy że raz spółka zacznie wzrastać.
[x]
MAKORA 0,00% 0,07 2019-04-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.