tez mam ta makulature wiec na pewno pojade na WZA, trza to zglosic w biurze maklerskim i zablokowac papiery (dobre nie). tylko zrobicie to wczesniej. dajcie znac ile Was jest. Policzymy udzial "ulicy". Ja z moim kolega mamy razem 400 tysiecy. Jestesmy z kaszub i na pewno pojedziemy na walne. Gdyby cos to piszcie na adres pocztadladaniela@wp.pl
w poniedziałek mam spotkanie z prawnikiem do spraw gpw, zobaczymy co on mi powie. ja tego tak nie zostawie licze ze Wy też, piszcie do mnie. ja bede odpisywał na bieżaco. Podajcie ilosci akcji, i choc imie i miasto. Wiem, że to moze być klopotliwe ale choc te dane mi wystarcza.
jakim prowokatorem, ja mam akcje, jestem 14 km od gdanska, pojechalem do siedziby, siedziby wg krsu nie ma, wyprowadzili sie, cos chce zrobic, robie cos, jestem umowiony z prawnikiem w poniedzialek, nie chce tej sprawy tak zostawić, czytaliscie wnioski na walne???? nic was tam nie zdziwilo? mnie ogromnie. mowa o serii 210 milionow akcji, widzicie tą kwote tam wpisana? z oszustami trzeba walczyc prawnie, tylko prawo wyznacza nam mozliwosci, nie jestem prowokatorem ale bogiem tez nie, na szuberta jest lokal i faktycznie tam dzialają, maja sprzet, trzeba sprawdzic czy maja działki, skoro prezes robi przekrety to moze juz je sprzedał......zrobmy cos!!!!
W ubiegłym tygodniu rozmawiałem z księgową w biurze Serenity S.A. Zdziwiłem się, że ktoś odebrał telefon. Pani z dużą dozą optymizmu stwierdziła, że nie odwołają NWZA. Jestem bardzo ciekaw czy oszukują też "swoich"...