troch AT na piątek,
-średnie kroczące 15,30,45 sesyjna wskazują na silę kupujących nad sprzedającymi, nieprzerwanie od końca 30/9, jak na razie wygląda to obiecująco
-ciągle mamy możliwość na zrealizowanie formacji spodka dzięki ostatnim wzrostom,
niestety, chyba ze względu na małą płynność trudno zaobserwować jakieś dodatkowe sygnały z AT, próbowałem znaleźć coś za pomocą MACD, RSi i innych oscylatorów, ale nie da rady
ja nie życzę sobie większego ani zainteresowania ani obrotów proszę co dzień po 1% i na małych obrotach panie animatorze . duże obroty to znaczy że jest dużo miśków i wzrostów nie będzie bo jest kogo gnębic nie myślcie panowie swoimi mózgami tylko mózgiem wielkiego (szu) co tym wszystkim manipuluje i to czyta razem z wami Ani w wywiadzie ania w kontrwywiadzie raczej nie szukajcie panowie zatrudnienia nie miejcie do mnie żalu (bez urazy)..........Ojciec uczył mnie czytaj Napoleona i Machiavelego i oglądaj sprawy oczami twojego wroga wtedy przewidzisz jego ruchy
Nareszcie nieco treści...jeden 500 lat drugi 200 lat - świetne lektury, jeszcze biblia i mamy kanon inwestora; a gdyby rady Egzorcysty traktować jako rady wroga...? Małe obroty to małe zainteresowanie w dwie strony...
~herakles, przede wszystkim dziękuje za budującą krytykę, zapewne Twoja inteligencja nie pozwala na bardziej skomplikowane wypowiedzi, druga sprawa, to tylko buraki piszą na forach dużymi literami, a po trzecie nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz pojęcia....
Re: AT Autor: ~renifer czerwononosy [46.115.106.*]
herakles jest denerwujacy ale on tu jest od kad pamietam czyli wnioskuje tez umoczyl!!! madosc jak kazdy... ale trzeba go zrozumiec i nie przejmowac sie tym co napisze .... a czasem jak napisze to napisze madrze chociaz ostatnio tego nie robi...