jestem i czekam na inwestora słyszałem że ponoć rozmawiają z duża firmą energetyczna notowaną na giełdzie ale nie wiem ile w tym prawdy a nazwy nie wypada mi podawać
Witajcie:))) kurs dołuje bo kupiłem akcje GKSu, wiec oczywiscie tak musi byc,a dopoki bede trzymal akcje GieKSy to kurs nie ruszy w gore:))) tak juz jest, jak sprzedam, to od razu dzis lub jutro rusza z kopyta:)))tak to niestety działa:((((
A co do inwestora to rzeczywiscie może nią byc firma Energetyczna, nawet wiem jaka... Pewnie ja znacie:))))
Bedzie nią I D E O N , zdziwieni?hehe to taki żarcik:))))
czyli co panowie i panie zgodnie z zasada kupuj plotki a sprzedawaj fakty:)
od jutra zaczynamy powolny wzrost kursu, pod rajd sw.mikolaja oraz pod plotki z nowym Ynwestorem zreszta bardzo powaznym. Od razu kurs w okolice 60-70zl lub 1zl jak Ruch Chorzow,pzd
Nie wiem czy widzicie to samo co ja, bo ja widze,ze tutaj jest niezla akumulacja papiera,tylko co nieliczni sprzedaja co juz niemoga wytrzymac marazmu. A widac ze trwa zbieranie na niskich poziomach. widac ze raczej ponizej 20gr nie zejdzie, gdyz jest spory opor.pzd
Ruch Chorzow juz odpalil rakiete czekam tetaz na GKS Kat.
Witajcie, widze ,ze grudzien moze byc bogaty, 19 grudnia bedzie wiadomo czy MKatowice przyznaja 5 mln zl na 2013 rok GieKSie , chodzi o zatwierdzenie budzetu Miasta Katowic na 2013r. Jesli zatwierdza te 5mln zl dla GieKSy to GieKSa bedzie w przyszlym roku miala sporo kasy , poza tym nowym Inwestorem prawdopodobnie bedzie Wojciechowski z JSW Construction, który ponoc tutaj w Katowicach teraz prowadzi budowe na osiedlu tysiaclecia, i ponoc chca byc mniejszosciowym udziałowcem w GieKSie.
Pomyslcie , czy ta cena jest adekwatna do tej jaka powinna byc. Moim zdaniem cel 1zł,pzd
niezapominajcie ze 19 grudnia Rada Miasta Katowic podejmie decyzje o 5 mln zl z budzetu na Giekse na 2013 rok , jesli klepna budzet z ta kasa to mozemy byc pewni jakichs ruchow kursu moze na 35 gr:)))a moze wyzej, moze po nowym roku znajdzie sie nowy Inwestor Strategiczny???:)))
Powiem , tak, taka niska cena za akcje po 25 gr, zal niebrac, pozniej beda sie zabijac po 50 gr i wyzej, ale tak jest zawsze:)))pzd