• @poważny Autor: ~miss [178.235.39.*]
    Jesteś jeszcze? Czy już działasz gdzie indziej? Pozdr
  • Re: @poważny Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    jestem i czekam na inwestora słyszałem że ponoć rozmawiają z duża firmą energetyczna notowaną na giełdzie ale nie wiem ile w tym prawdy a nazwy nie wypada mi podawać
  • Re: @poważny Autor: ~miss [178.235.39.*]
    no cóż oby. Mikołaj się zbliża = przydałby się prezent .:-)
  • Re: @poważny Autor: ~mr [94.42.47.*]
    Słyszałem że w PKO mają dawać w mini ratce na prezenty //Bo na pewno nie na GPW
    na GPW to ale może na NC ;-)
  • Re: @poważny Autor: ~japa [79.175.246.*]
    Witajcie:))) kurs dołuje bo kupiłem akcje GKSu, wiec oczywiscie tak musi byc,a dopoki bede trzymal akcje GieKSy to kurs nie ruszy w gore:))) tak juz jest, jak sprzedam, to od razu dzis lub jutro rusza z kopyta:)))tak to niestety działa:((((

A co do inwestora to rzeczywiscie może nią byc firma Energetyczna, nawet wiem jaka... Pewnie ja znacie:))))

Bedzie nią I D E O N , zdziwieni?hehe to taki żarcik:))))

Może Tauron, PGE a może inna Spółka?
  • Re: @poważny Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    bardziej ta druga która wymieniłes takie doszły mnie słuchy
  • Re: @poważny Autor: ~japa [178.180.57.*]
    witaj powazny,czyli inwestorem moze byc T....n?

czyli co panowie i panie zgodnie z zasada kupuj plotki a sprzedawaj fakty:)

od jutra zaczynamy powolny wzrost kursu, pod rajd sw.mikolaja oraz pod plotki z nowym Ynwestorem zreszta bardzo powaznym. Od razu kurs w okolice 60-70zl lub 1zl jak Ruch Chorzow,pzd
  • Re: @poważny Autor: ~japa [188.146.2.*]
    Nie wiem czy widzicie to samo co ja, bo ja widze,ze tutaj jest niezla akumulacja papiera,tylko co nieliczni sprzedaja co juz niemoga wytrzymac marazmu. A widac ze trwa zbieranie na niskich poziomach. widac ze raczej ponizej 20gr nie zejdzie, gdyz jest spory opor.pzd

Ruch Chorzow juz odpalil rakiete czekam tetaz na GKS Kat.
  • Re: @poważny Autor: ~dario344444 [193.200.47.*]
    mam 10 k i witam na pokładzie
  • Re: @poważny Autor: ~lukas [37.47.138.*]
    zaczyna sie:)
    http://www.sport.pl/pilka/1,65044,12960543,GieKSa_na_bogato__Miliony_z_miasta_juz_na_horyzoncie.html
    Witajcie, widze ,ze grudzien moze byc bogaty, 19 grudnia bedzie wiadomo czy MKatowice przyznaja 5 mln zl na 2013 rok GieKSie , chodzi o zatwierdzenie budzetu Miasta Katowic na 2013r. Jesli zatwierdza te 5mln zl dla GieKSy to GieKSa bedzie w przyszlym roku miala sporo kasy , poza tym nowym Inwestorem prawdopodobnie bedzie Wojciechowski z JSW Construction, który ponoc tutaj w Katowicach teraz prowadzi budowe na osiedlu tysiaclecia, i ponoc chca byc mniejszosciowym udziałowcem w GieKSie.

Pomyslcie , czy ta cena jest adekwatna do tej jaka powinna byc. Moim zdaniem cel 1zł,pzd
  • Re: @poważny Autor: dario344444 [193.200.47.*]
    no to jest pod co grać:)
    p.s
    pasowałoby coś skubnąć z rana w poniedziałek
    No szczerze to pasowaloby dobrac jeszcze z 10k po atrakcyjnej cenie:)))
    jak na razie to nikt nie skubnął
  • Re: @poważny Autor: ~dario344444 [193.200.47.*]
    może jeszcze troszeczkę spadnie,zero ruchu więc powinno
  • Re: @poważny Autor: ~rom [83.23.36.*]
    jakoś nie widać przyszłości !!!!!
  • Re: @poważny Autor: ~miss [93.105.165.*]
    jesteście tu jeszcze?
  • Re: @poważny Autor: ~mr [94.42.45.*]
    Tak jak zawsze tylko wytrwali zostają i mam nadzieję zarobią .Do nowego roku chyba nici z jakiś podbitek //
    niezapominajcie ze 19 grudnia Rada Miasta Katowic podejmie decyzje o 5 mln zl z budzetu na Giekse na 2013 rok , jesli klepna budzet z ta kasa to mozemy byc pewni jakichs ruchow kursu moze na 35 gr:)))a moze wyzej, moze po nowym roku znajdzie sie nowy Inwestor Strategiczny???:)))
    Powiem , tak, taka niska cena za akcje po 25 gr, zal niebrac, pozniej beda sie zabijac po 50 gr i wyzej, ale tak jest zawsze:)))pzd
  • Re: @poważny Autor: ~lukas [83.21.46.*]
    http://1-liga.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-GKS-Katowice-Marcin-Pietron-odchodzi-Grzegorz-Goncerz-zostaje,artykul,154183,1,359.html
  • Re: @poważny Autor: ~lukas [83.20.33.*]
    http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/723781,5-mln-zl-na-gks-katowice-od-miasta-decyzja-ostateczna,id,t.html?cookie=1
[x]
GKSKAT 0,00% 0,12 2025-09-24 12:18:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.