• OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~mario [87.206.140.*]
    Panowie i Panie mamy ostatnie dni do raportu. Zobaczymy którędy pójdzie wybicie?

Póki co boczniak idzie od końca września czyli ponad 2 miesiące i oscyluje w okolicach 1PLN z dwoma jednodniowymi pikami na około 1.3PLN - okarze sie czy to była akumulacja, dystrybucja a może masturbacja :)

pzdr dla twardych inwestorów
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~rgb [79.186.219.*]
    Wyniki nie mogą być dobre bo jak tylko lekko urośnie to ktoś wyrzuca na maksa.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~karlsmen [95.41.179.*]
    spójrz na zlecenia i na transakcje i zobacz kto do kogo rzuca
    śmiech niech dołują dokupi się :)
    panie sterniku na północ prosimy tu już kto miał oddać oddał
    ja trzymam rok więc jestem spokojny
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~rgb [79.186.219.*]
    To znaczy że nie znasz podstaw inwestowania na giełdzie jak ucinanie straty.
    Twoje rady są dla takich jak Ty.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~awe123 [83.8.115.*]
    Technicznie na 60 minutowym kiepsko, coś jakby trójkąt rozszerzający

http://www.bankfotek.pl/view/1365741
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~nis [62.21.4.*]
    O ,znowu otworzyło się ziejące kakałko.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~DICK [84.39.171.*]
    AWE jestes posiadaczem westy?
    W tym momencie nie ale od czasu do czasu tak.
    Nie chcę naganiać w żadną stronę to tylko takie spojrzenie tech na małym interwale czasowym więc może okazać się bez znaczenia-a zawsze ktoś może przedstawić coś innego-oczywiscie nie nis bo po jego wpisie widać że to popapraniec.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~DICK [37.209.131.*]
    PAtrzac na cały rynek który przyprawia normlanie o ból głowy i odruch wymiotny, nasuwa sie pytanie co dalej ze smieciowa GPW. AWE123 co sadzisz o firmie MISPOL moze to jeszcze nie ten moment na wejscie ale przy 60 groszach zaczne sie zastanawiac nad zakupem pakietu kontrolnego, nie wiem czy wyjsc z westy zysk jakis jest jednak od czasów monnari oraz cdreda czekałem na społke ktora bedzie sie w ten sposób kumulowała, jak wiadomo trend nie jest do konca okreslony ale czas pokaze w jakim kierunku społka zamierza podążać, tak mozemy sie poruszac nawet przez rok a okazje beda uciekały?!
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Na smieciowej nie ma po prostu kasy do grania, kupowania czy inwestowania. OFE nie ma srodkow tyle co dawniej , bo ukradli im pieniadze. Zagranica tez sie nie pali. Jak jest troszke zielono to spolki wig20 z dobra plynnoscia jeszcze sa grane a pozostali niczym totolotek. Rynek juz dawno przestal byc racjonalny i przewidywalny. Co do Westy to rokuje dobrze ale nie jest spolka, ktora nie reaguje na zachowanie tego co sie dzieje na GPW.
    O Mispolu nic nie sądzę-brak obrotów więc nic nie wiadomo-można tylko kupić na nosa.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~mario [87.206.140.*]
    no już wkrótce się okaże którędy będzie wybicie, jak na razie bez zmian boczniak oscyluje w okolicach 1PLN
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Wiara w raport jest przeogromna. Nie oddaje wszak wszystkiego co zwiazane jest z luksemburska firma - powtarzam, z formalnego punktu widzenia luksemburska Jestem zdania, ze obrzydzacze spolki chcacy kupic jak najtaniej akcje zrobia wszystko, zeby - obojetnie jakie beda - wyniki przedstawic w jak najczarniejszych barwach. Im ich krzyk bedzie wiekszy tym bardziej wierzcie w perelke , ktora posiadacie. Pamietac nalezy, ze Westa to nie tylko firma wytwarzajaca w nowoczesnych technologiach akumulatory i wszelkie baterie i ktora zaniwestowala w swoj rozwoj i zwiekszenie potencjalu produkcyjnego duze srodki pieniezne. To wszystko musialo kosztowac i taki spadek kursu zanotowano. Jednak dalekowzroczna polityka wlascicieli przyniesie niedlugo profity, firma wyraznie sie rozwija, produkcja jest coraz wieksza co przelozyc sie musi na coraz lepsze w perspektywie najblizszego czas wyniki. I rzecz niezwykle wazna, jesli nie najwazniejsza. Westa to ulubione dziecko ukrainskich wladz, firma specjalnej troski. A w tamtym obszarze kulturowym nie wiem czy to rzecz nie najwazniejsza.
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~vesta [62.111.159.*]
    papier przygotowany do mocnego wybicia czekanie na sygnał i sternik ruszy
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~PBG [79.162.232.*]
    jutro 1,30
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~wojtek [91.191.206.*]
    kurs sterowany,wyniki nie beda tu mialy nic wspolnego z wzrostami,chyba,ze sie myle kwiecien 2013rok-bedzie hit na gieldzie,trzeba pocekac,ktos sie ladnie bawi z nami i tetuje cierpliwosc inwestorow...
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~bura suka [77.254.101.*]
    ja myślę że jutro będzie coś koło jednego może delikatnie na minus
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~marbuj@op.pl [62.233.184.*]
    W kwietniu 2013 to akcyjki po 5 zloty
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~DO Autor | ~mario [195.116.183.*]
    FABRYCZKA???
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~zeb [178.36.103.*]
    wczesniej !
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~awe123 [83.26.152.*]
    Ja to raczej widziałem 85 gr ale skoro wy chcecie mniej .
  • Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~awe123 [83.27.242.*]
    Mamy dwie luki i jest pytanie która zostanie domknięta.Na rysunku są dwa zestawy linii do siebie równoległych-tworzy się ciekawa geometria.

http://www.bankfotek.pl/view/1369781

• Re: OSTATNIE DNI DO RAPORTU Autor: ~12345 [89.228.131.*]
    Dnia 2012-11-30 o godz. 19:34 ~awe123 napisał(a):
    > Mamy dwie luki i jest pytanie która zostanie domknięta.Na
    > rysunku są dwa zestawy linii do siebie równoległych-tworzy
    > się ciekawa geometria.

>
    > http://www.bankfotek.pl/view/1369781

------ jak sadzisz kto w rzeczywistości,co sesja rysuje ten wykres ?????? ------
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.