Panowie i Panie mamy ostatnie dni do raportu. Zobaczymy którędy pójdzie wybicie?
Póki co boczniak idzie od końca września czyli ponad 2 miesiące i oscyluje w okolicach 1PLN z dwoma jednodniowymi pikami na około 1.3PLN - okarze sie czy to była akumulacja, dystrybucja a może masturbacja :)
spójrz na zlecenia i na transakcje i zobacz kto do kogo rzuca
śmiech niech dołują dokupi się :)
panie sterniku na północ prosimy tu już kto miał oddać oddał
ja trzymam rok więc jestem spokojny
W tym momencie nie ale od czasu do czasu tak.
Nie chcę naganiać w żadną stronę to tylko takie spojrzenie tech na małym interwale czasowym więc może okazać się bez znaczenia-a zawsze ktoś może przedstawić coś innego-oczywiscie nie nis bo po jego wpisie widać że to popapraniec.
PAtrzac na cały rynek który przyprawia normlanie o ból głowy i odruch wymiotny, nasuwa sie pytanie co dalej ze smieciowa GPW. AWE123 co sadzisz o firmie MISPOL moze to jeszcze nie ten moment na wejscie ale przy 60 groszach zaczne sie zastanawiac nad zakupem pakietu kontrolnego, nie wiem czy wyjsc z westy zysk jakis jest jednak od czasów monnari oraz cdreda czekałem na społke ktora bedzie sie w ten sposób kumulowała, jak wiadomo trend nie jest do konca okreslony ale czas pokaze w jakim kierunku społka zamierza podążać, tak mozemy sie poruszac nawet przez rok a okazje beda uciekały?!
Na smieciowej nie ma po prostu kasy do grania, kupowania czy inwestowania. OFE nie ma srodkow tyle co dawniej , bo ukradli im pieniadze. Zagranica tez sie nie pali. Jak jest troszke zielono to spolki wig20 z dobra plynnoscia jeszcze sa grane a pozostali niczym totolotek. Rynek juz dawno przestal byc racjonalny i przewidywalny. Co do Westy to rokuje dobrze ale nie jest spolka, ktora nie reaguje na zachowanie tego co sie dzieje na GPW.
Wiara w raport jest przeogromna. Nie oddaje wszak wszystkiego co zwiazane jest z luksemburska firma - powtarzam, z formalnego punktu widzenia luksemburska Jestem zdania, ze obrzydzacze spolki chcacy kupic jak najtaniej akcje zrobia wszystko, zeby - obojetnie jakie beda - wyniki przedstawic w jak najczarniejszych barwach. Im ich krzyk bedzie wiekszy tym bardziej wierzcie w perelke , ktora posiadacie. Pamietac nalezy, ze Westa to nie tylko firma wytwarzajaca w nowoczesnych technologiach akumulatory i wszelkie baterie i ktora zaniwestowala w swoj rozwoj i zwiekszenie potencjalu produkcyjnego duze srodki pieniezne. To wszystko musialo kosztowac i taki spadek kursu zanotowano. Jednak dalekowzroczna polityka wlascicieli przyniesie niedlugo profity, firma wyraznie sie rozwija, produkcja jest coraz wieksza co przelozyc sie musi na coraz lepsze w perspektywie najblizszego czas wyniki. I rzecz niezwykle wazna, jesli nie najwazniejsza. Westa to ulubione dziecko ukrainskich wladz, firma specjalnej troski. A w tamtym obszarze kulturowym nie wiem czy to rzecz nie najwazniejsza.
kurs sterowany,wyniki nie beda tu mialy nic wspolnego z wzrostami,chyba,ze sie myle kwiecien 2013rok-bedzie hit na gieldzie,trzeba pocekac,ktos sie ladnie bawi z nami i tetuje cierpliwosc inwestorow...
Dnia 2012-11-30 o godz. 19:34 ~awe123 napisał(a):
> Mamy dwie luki i jest pytanie która zostanie domknięta.Na
> rysunku są dwa zestawy linii do siebie równoległych-tworzy
> się ciekawa geometria.
>
> http://www.bankfotek.pl/view/1369781
------ jak sadzisz kto w rzeczywistości,co sesja rysuje ten wykres ?????? ------