wygląda na to jakby siły do wzrostów sie wyczerpały. czas na jakąś korektę, zwłaszcza ze na forach wszyscy zaklinają wzrosty, a to zawsze jest sygnał sprzedaży. wasz wirtualny guru jurek też cos nie chce zbierać mimoż ze spiewa o 15 zł w marcu.
radek i ds dobrze wam radzę, macie zysk to sprzedajcie wszystko. Nie wierzcie w jakieś 5, 10, 15. A tak przy okazji, dużo tego macie? Pytam, bo jeśli macie dużo to przy tych obrotach będzie problem z zejściem z papiera.
awe powiem Ci tylko jedno - trzeba być faktycznie przyduszonym aby teraz wywalać...korekty to normalna rzecz...(no chyba, że liczy się na odkupienie taniej)
to już lepiej poczekać na ciągłe - to już za miesiąc z haczykiem jak kogoś parzą w łapki te akcje...
ale tak tak sprzedawać!
a czy przypadkiem też nie pisałeś tego w okolicach 1 -1,5? :P
Awe, pozwolisz że upnę ten wąteczek za miesiąc ku przestrodze, ok?
Wtedy wychodzimy z SHLR, a ty sprzedajesz bajki o konieczności realizacji zysku, o problemie z upłynnieniem papieru...wstydu oszczędź:).
Korekta jest możliwa i pożądana, kto chce na niej zarobić - powodzenia. Siedzę w tym diamencie od 0,17 i reguła jest jedna - w trakcie wzrostu nie wsiadasz, budzisz się o level wyżej. To nie papier na quasi dt.
- Według szacunków przychody B-Stal Sp. z o.o. w 2013 r. mogą sięgnąć nawet 100 mln zł. Biorąc pod uwagę wysoką rentowność tej działalności, spodziewamy się uzyskania znacznych korzyści z wypłacanej przez B - Stal Sp. z o.o. dywidendy - mówi Dariusz Pawłowski, prezes zarządu BGE SA.
Na dzień dzisiejszy największym akcjonariuszem BGE SA. jest fundusz inwestycyjny GMK Investment LTD.
- Zgodnie z informacjami które uzyskaliśmy od GMK Investment LTD, fundusz zamierza w dalszym ciągu aktywnie uczestniczyć w realizacji programu inwestycyjnego BGE, w tym m.in. poprzez udział przyszłych emisjach akcji oraz obligacji - dodaje Dariusz Pawłowski.
asad tego czy nie będzie już taniej nie wiadomo...i co do tych 3zł w przyszłym tygodniu - wątpie...przyszły tydzień to dalsza płaska korekta aby wychłodzić spółkę;)
mi tam 3 zł nie spieszno, aniżej nie powinno być no może do 2,05 max spadnie, ale co mi tam i tak średnią mam poniżej 1,20 zł, a do tej pory tylko dokupuje raz mniejszym raz większym ruchem, wiadomo nie kupię za 50 tyś zł, bo na tyle mnie nie stać, ale mam już 91 tyś akcji i styka mi,a za rok zobaczymy ile to warte będzie, chyba że prawa poboru będą to wtedy jeszcze rozważę dokupienie
chyba jednak po 2 zł uda Ci się jeszcze skupić...
bez jakiegoś dobrego infa dalej widać nie pojedziemy na razie...ale cóż może się uda nawet poniżej 2 coś dostać;)