wcale nie jestem zadowolony z tego powodu tym bardziej ze rano polozylem kupno i teraz patrze ze mnie nakarmili , jestem przerazony tym co moze byc dalej
grane jest to ze firma nie ma pieniedzy bo pani hihi wszystko przejebala , pomysl co bedzie jak zaloga nie dostanie pensji na swieta , prezenty dla dzieci i grosz na karpia , walna kombinerkami o sciane i tyle ich bedzie widac,
oczywiscie moze pojawic sie inwestor ktory wezmie 5 M akcji po 1 -1,1 ,
ale ciezko w to uwierzyc
Jak obstawiacie: " Zarząd Spółki ATON-HT S.A. informuje, że w dniu dzisiejszym otrzymał za pośrednictwem Przewodniczącego Rady Nadzorczej Spółki ATON-HT, pisemną rezygnację z pełnienia funkcji Członka Rady Nadzorczej złożoną przez Pana Mieczysława Halka. " - żeby móc ratować kapitał, czy kupować za grosze bez komunikatów? Ja w wiecznym optymizmie graniczącym z naiwnością stawiam na 2
tak macku , pan Halk zrezygnowal z rn by moc kupowac akcje i sie nie oglaszac , bo zapewne nie ma zadnej ciotki babki czy innego stryja ,
obecna tragiczna sytuacja przycmiewa Ci zdolnosc logiki troche , wybacz
niewykluczone - niemniej jednak przy obecnej wycenie (15 mln zł) spółka jest wg mnie szalenie atrakcyjna - o ile, rzecz jasna, technologia nie wycieka nam na oczach bokiem. Swoją drogą co dzieje się z patentami i własnością intelektualną w wypadku upadłości?