Jakoś Cię nie widzę z Tymi zakupami chyba , że zaraz jeszcze nie nastąpiło..Jakimże to kolego wykresem się kierujesz jeśli można spytać?..Coś nowego z NC się może dowiem..
A potem się obudziłeś..Czytać się tego nie da ..Wszyscy tutaj kupowali tanio a sprzedawali drogo..Gdyby dziś nie było spadków a duże wzrosty to byś pisał domyślam się tak : jakaż dobra spółka niedługo 5 zeta z przodu zobaczymy, trzeba trzymać bo bedzie grubo oj grubo..Zam takich inwestorów co to kupują na dole a sprzedają na górze..To prawie wszyscy co tutaj piszą..
Rachunek:
Typ zlecenia: Kupno
Nazwa papieru wartościowego: OPENNET [PL]
Data pierwszej sesji: 30-10-2012 Data ważności: na jedną sesję
Liczba papierów wartościowych: 2162
Cena papieru wartościowego: z limitem 1.52 (lim. akt. brak)
Wartość zlecenia: 3 286.24 PLN
Prowizja: 12.82 PLN
Warunki dodatkowe: wielkość ujawniona: brak
wielkość minimalna: brak
bez rekomendacji
bez DDM
Realizacja 2162 3 265.24 12.73 3 277.97
spoko, wskazniki dają sygnały powoli na spadek , a że to NC myślę że da rade na 2 zlecieć ,ale jak trzymacie to ja trzymam kciuki za was ,jestem już na innym papierze ,na 100% będzie warto tu wrócić
Ja tam dalej twierdzę , że przy tych obrotach z kursem można robić wszystko..Dzisiaj wystarczy poświęcić zaledwie kilkanaście tysięcy akcji aby postraszyć lub doprowadzić do wzrostów..
Dnia 2012-11-22 o godz. 13:04 ~jaaacek napisał(a):
> zaraz jakiś PC inwestor odda po 2.70 bo przecież
> "potężna" zapora w wysokości 3.6 k stoi z
> prawej :)
zaraz ci z sgr-a obsraja sie na rzadko i wroca z podkulonym ogonem ))))
Dnia 2012-11-22 o godz. 13:08 ~heh napisał(a):
> Dnia 2012-11-22 o godz. 13:04 ~jaaacek napisał(a):
>
> zaraz jakiś PC inwestor odda po 2.70 bo przecież
>
> "potężna" zapora w wysokości 3.6
> k stoi z
> prawej :)
zaraz ci z sgr-a obsraja sie
> na rzadko i wroca z podkulonym ogonem ))))
@878
zanlem takiego co sie tak bawil i niestety zostal z niczym.tez wywolywal presje az go zasypano,nie pisze tego w kontekscie opennet ale tak na przyszlosc.
chyba czas na jakies odbicie.
no toś odważny kolo,ja tej spółki też jeszcze nie przekreślam tylko na wybicie trza będzie poczekać, dzisiejsza sesja potwierdziła moje wczorajsze przypuszczenia
Jak szedłem spać myślałem podobnie.Sprzedać część i przeczekać spadki.
Ta sesja a właściwie obrót na tej sesji wybił mnie z pomysłu.
Jeśli o mnie chodzi to jutro stawiam tu na wzrosty.
To oczywiście jest tylko moje prywatne zdanie.Nie podpieram tego żadną analizą.
Wole obserwowac co sie dzieje przy danym kursie i jakoś mi wyszło że w Sadovaju pod koniec mocniejsi sprzedawali a mniejsi kupowli.Tutaj w końcowce było jakby odwrotnie.
Może się mylę ,może oczy już nie te.Jutro się przekonamy
lepiej sugerować się AT niż wypocinami dżentelmenów z forum,jeżeli chodzi o 2pln to tylko teoria a jak będzie to się okaże ,lepiej mniej zarobić niż cokolwiek stracić,ponadto wydaje mi się że kurs nadal jest w kanale trendu spadkowego