Na stronach Atona jest informacja że będą więc niech lepiej poszuka z drugiej strony skoro nie można ich znaleźć to akcjonariusze, którzy na to wyłożyli kasę (chyba było to w celach ostatniej emisji) będą jeszcze bardzie wkurzeni niż ja. Jak jest twoim pracownikiem to niech ich zostawi ale jak jest też akcjonariuszem to niech im przypier......
Dnia 2012-11-22 o godz. 11:30 ~Gerg napisał(a):
> Atona chyba nie było na poleko, a jak był to bardzoo sie
> ukrył.
Mój człowiek nie potrafił znaleźć. Prosze o
> weryfikację, jeśli on źle szukał.
Pawilon 5, stoisko 3A - info jest też na stronach MTP, więc raczej nie jest ściemą
Z drugiej strony może być tak że stanowisko jest biedne i nie rzuca się w oczy (to do nich podobne mieć dziesiątki potencjalnych kupujących i nic nie sprzedać, pojechać na targi i nie zostać zauważonym)
Dnia 2012-11-22 o godz. 13:49 ~Gerg napisał(a):
> Dzięki, no to chyba słabo szukał. Ale to nie mój
> pracowniki, bo jakby nim było to bardzo krótko :).
Skoro
> byli, ciekawe co sprzedali.
Koles kogo ty udajesz? Wystarczy wejsc na strone ATO i wyraznie jest podana informacja gdzie i kiedy beda na targach. Macisz tu na forum i wg. mnie jestes niezla gnida, ktora zalegla sie glowach przestraszonych i wydymanych posiadaczy akcji. I jeszcze ten tekst o pracowniku. Daruj sobie! Za odpowiedz tez z gory dziekuje. A Wam forumowicze radze uwazac na opinie i rady tego zalosnego kolesia. No chyba, ze urazlem Was obrazajac Guru, to przepraszam, nie mialem zamiaru nikogo obrazac nawet Guru.
pozwole sobie jeszcze na ostatni wpis dotyczacy kursu. czy nie widzicie, ze ktos celowo to wszystko upier....? ewidentnie umowione przerzucanie po nizszym kursie tak by strach pojawil sie wsrod Was (skutecznie).
Dnia 2012-11-29 o godz. 16:58 ~KAZEK napisał(a):
> Dnia 2012-11-22 o godz. 16:00 ~mis 12 napisał(a):
>
> kurcze , zaczyna sie ucieczka , zostanie tylko stary
> > wyjadacz RB ,pieknie
spadaj durniu , zamiast sie podszywac za mnie idz uprawiac seks to ci przejdzie a jak nie masz kobiety to sie walnij w leb to moze ci tez przejdzie , musisz miec biedaku wielkie kompleksy by sie znizac do takich dzialan
Dnia 2012-11-29 o godz. 17:12 ~mis 12 napisał(a):
> spadaj durniu , zamiast sie podszywac za mnie idz uprawiac
> seks to ci przejdzie a jak nie masz kobiety to sie walnij w
> leb to moze ci tez przejdzie , musisz miec biedaku wielkie
> kompleksy by sie znizac do takich dzialan
Dnia 2012-11-29 o godz. 17:27 ~mis 12 napisał(a):
> wrzuc swoj IP w google to ci wyjdzie kim jestes , zanim
> zrobisz taki numer jeszcze to znajdz sobie nowy komputer a
> mozg tez nie zaszkodzi , biedaku
nie masz sie czego bac , idiotow sie nie sciga , a mysle ze wiem czemu takie szopki odstawiasz , straciles kilka zlotych i cie kurwica bierze , no to pojechales po gosciu co jest aktywny na forum ,
nie inwestuj wiecej , proponuje lokate , sam widzisz jak to sie konczy , mimo wszystko pozdrawiam Cie durniu , ale to z sympati