Mysalałem ze jestes inny ale okazuje sie ze jestes typowym smiesznym leszczem !!!! I to leszcze przez duze L !!!!! Jak tak to sie pierwszy rozpisywałes ze widły zaraz beda jak ktos wyrzucił raptem 10 k juz widzisz korekte . GAMOŃIU !
Każdą lekką podbitkę niektórzy wykorzystują do wyjścia z papiera. Zapewne po to aby mieć gotówkę na zakupy innych spółek, które ostatnio bardziej są grane, lub wzrosty większe.
Będzie większy ruch na papierze to znowu wrócą windując kurs powyżej 4-5zł... Takie moje przemyślenia
Jak tak dalej pójdzie to dolne jeszcze dzisiaj,niedobrze...Zastanawiam się czy wyjść i może da się wejść później na nizsych poziomach,bo póki co to taka kiszonka jest z tendencją na spadki...
Sądząc po obrotach niewielu więcej niż tutaj piszacy na forum..Śmiem nawet twierdzić , że większość obrotów robią właśnie Ci forumowicze , którzy wpierw pisząc głupoty między sobą grają i wymieniają akcje..Skoro ma być tak dobrze to pytam się : " Gdzie jest prawdziwy popyt ? " Ja go nie widzę..Dlatego myślę , że to koniec korekty ..Korekty spadków czyli tzw. odbicia..Powodzenia..