• Dywidenda Autor: ~czaro21 [217.28.147.*]
    Mam pytanie do Wasz koledzy i koleżanki. Jak myślicie. Czy tu jest szansa na jakies wypłaty dla akcjonariuszy z zysku ? jak tak, to kiedy można sie spodziewać jakiejś informacji o tym? Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Dywidenda Autor: ~aaa [83.26.150.*]
    ależ ty jesteś pazerny. ;-)
    Wszystko w swoim czasie. Tymczasem delektuj się kursem
  • Re: Dywidenda Autor: ~opoczno [193.200.215.*]
    zysk zostanie przeznaczony na dalszy rozwój społki, min. kolejne przejęcie spółki biomasowej, bądź też doinwestowanie w budowę biogazowni
  • Re: Dywidenda Autor: ~czaro21 [217.28.147.*]
    to nie chodzi o moją pazerność, pytam z ciekawości ponieważ od niedawna inwestuje na giełdzie i wszelaka wiedza od doświadczonych inwestorów mnie dużo uczy :). Co do BGE, to nie zamierzam sprzedawać, tu akurat zainwestowałem długoterminowo i dopóki spółka będzie sie rozwijała tak jak teraz to ani mi sie śni oddać jakiś pakiet. Pozdrawiam.
  • Re: Dywidenda Autor: ~jurek [217.149.241.*]

Tu dywidendy to nie bedzie ze 2 lata ale za to masz tanio jak na dzisiaj jeszcze akcje a to

moze sie szybko zmienic

pozdrawiam!!!!!!!
  • Re: Dywidenda Autor: ~ronia [83.28.203.*]
    jurek to poczytaj wczesniejsze infa o zaliczce na dywid ja juz nie mam ale chuj mnie strzela ze tak szybko
  • Re: Dywidenda Autor: ~Niki [77.253.122.*]
    Ronia, gdzie to widziałeś?
  • Re: Dywidenda Autor: ~mms [83.20.231.*]
    projekty uchwał;)
  • Re: Dywidenda Autor: ~jurek [217.149.241.*]
    nie wiem dlaczego nie chcesz jeszcze dokupic -dzisiejsza cena to jeszcze promocja

pozdrawiam!!!!!!!!

albo DIGATE tam tez warto wprawdzie to nie BGE i 15 zl nie bedzie ale na te 2zl mozna liczyc
    jureczku kochany siedze prawie caly w digate i opennet a tu jak poloze 20kilo na kupi to podniose kurs za digate dzieki
    a diwidenda byla proponowana przy 40 groszy jak pamietam i wychodzilo to 39 gr dywi.wiec kurs musial rosnac bo najwieksza dywidende w histori wyplacil exbud jak kto to pamieta
  • Re: Dywidenda Autor: ~mms [83.25.114.*]
    oj ktoś nam sypie z ukrytego...
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.