to jest cala pula do podzialu miedzy firmy
w malych gminach istotnymi elementami sa placowki oswiatowe(m.in.szkoly) ktore cierpia z powodu braku szybkiego internetu a bardzo dobry kontakt z tymi jednostkami ma .....Przyjazna szkola
radze jeszcze raz zajrzec do raportow i przeczytac uwaznie na co spolka kladzie nacisk i glowne kierunki, patrz strategia !!!
przy tego typu spolkach ktore dotad uporczywie spadaly zawsze nalezy sobie zadac pytanie czemu spadalo a nei podniecac sie ze chwilowo rosnie.
odreagowanie po silnych sopadkach jest naturalne tylko co dalej?
ja dalej będę się upierał że to co nam rysuje wykres czyli AT ,to są sygnały że proces przejścia na rynek podstawowy został zapoczątkowany,czy to będzie w tym roku(mało prawdopodobne) czy w przyszłym to nie ma najmniejszego znaczenia,trzeba trzymać się faktów
mam średną ok. 2,5 a wystawiłem po 20,02 bo tak a za ile sprzedam jeszcze nie wiem.
to zależy od potrzeb danej chwili a papier i tak powoli do góry spokojnie bedzie sie wspinał
bądzmy dobrej mysli ta spółka ma bardzo dobre perspektywy na przyszłość i pamiętajcie to jest nc wszystko może sioe wydarzyc nawet te 20,02 jest możliwe do konca roku a napewno badz wieksze prawdopodobienstwo to 1Q 2013
A w jakiej perspektywie czasowej to przewidujesz?
Ja powiem od siebie że przedział 4-5zł do końca roku by mnie satysfakcjonował,ale póki co na rajdy nam się nie zapowiada,więc ciekawe czy się uda osiągnąć ten pułap w b.r.
No jesem w szoku normalnie co do obrotu.Kurs już zjechał do odniesienia...Co to będzie na koniec,jak myślicie?
Mi się wydaje ,że będzie podobnie jak wczoraj ,ewentualnie lekki minus...i tak góra,dół...
No niby tak,ale wczoraj za dużo z tego kursu połdniowego nie zostało...Fakt plus był i to też się liczy.Dzisiaj też powinien być skoro chcemy naprwdę trochę "podrosnąć" :D
Kupuj poltki sprzedawaj fakty :) Po co im jest przyzjazna szkoła ? a no pomyslcie... czytaliscie raporty ? przeczytajcie ! Jestescie takie inwestory, jak widzi plus to sie cieszy a jak czerwien płacze ale wie w ogole w co zainwestował ? Bo ja jak widze czerwien to nie płacze bo jestem spokojny bo odbieram od takich gamni jak Wy !