cześć wszystkim
kiedyś miałem 80000 akcji tej spółki. niestety kupowałem prawie na górce po 70 gr po usrednieniu jakieś 50 gr. wycofałem sie dawno z duzą stratą ale łatwo mi ona przyszła bo miałem zyski gdzie indziej. dzisiaj patrze na cene ze zdziwieniem i zastanawiam się nad come backiem. nie wiem nic o spółce poza ostatnim raportem który przeczytalem naprędce dzisiaj. jeśli ktos ma sensowne prognozy co do przyszlości i jakiekolwiek inteligentne przemyslenie to prosze o komentarz bo zastanawiam sie nad powrotem do spółki. pierwszy sygnał to zysk, a drugi... ?
A ja miałem kiedyś Petrola za 100zł. z hakiem i dokupiłem za 80zł. i też sprzedałem z dużą stratą. Też się zastanawiam czy nie kupić znowu za 2zł. Pod tym kątem chyba ciekawsza firma od GEO. Cena odzwierciedla rynek. Dziś GEO kosztuje 8 groni i petrol 2zł. Co będzie za rok tego to nikt nie wie:-) Pozdrawiam
Za rok będzie na odwrót! Tak na powaznie to zdaje się że Geo sie odradza. Spółka fundamentalnie ok ale poprostu papier strasznie zdołowany, ludzie sie do niej zniechęcili. Wg mnie zaczynają się nieśmiałe wzrosty. Tylko że przydały by sie obroty wieksze.