• ehhhhh Autor: ~zajaczek [31.175.190.*]
    nie wierze ze jednak daliscie sie omamic naganiaczom. Ale to wasza sprawa. Caly cas powtarzam: kazdy ma swoj rozum. Dzis bycmoze korekta. Bycmoze bo na zakonczenie wcale nie musi byc czerwono.cieszy mnie bardzo prawie 3500k wolunenu. Rewelacja. Mielenie na calego. Ode mnie jeszcze tylko tyle ze BEDZIE ROSLO przez kolejne dni. Jestem tego pewien. A teraz morda w szklanke z weskey bo zaraz naganiacze mnie zlinczuja:) ehhh pozdrawiam wytrwalych.
  • Re: ehhhhh Autor: ~ck [77.253.107.*]
    czuc od ciebie nowicjuszem
  • Re: ehhhhh Autor: ~miś [89.191.162.*]
    jutro kupicie do woli po 25groszy
  • Re: ehhhhh Autor: ~Maruder [83.27.79.*]
    Zajączek masz rację. Niektórzy by tutaj chcieli w jeden dzień widzieć 1,2 zł, lecz tak się nie da.

Plan na koniec tygodnia to 32 grosze i tego się trzymajmy.

Chciałbym tylko zauważyć, że wolumeny sprzedaży od 32 groszy wcale nie są duże - paczki po 5000 szt akcji.

Spokoju i wytrwałości. Kto tutaj siedzi długo to widział niejedno i niejedne wartości kursu.
    jutro bedzie bój o utrzymanie 25gorszy
  • Re: ehhhhh Autor: ~Mis [99.111.5.*]
    W jakim lesie urzedujesz ja mysliwych podesle chyba sezonie na miesiac trzeba przyspieszyc
  • Re: ehhhhh Autor: ~a to miś [46.77.154.*]
    Miś miś mądry inaczej jest dziś...
  • Re: ehhhhh Autor: lechm2 [158.75.82.*]
    Bardzo ładna sesja, mam nadzieje, że leszcze zostali już na peronie bo nikomu nie jest potrzebny balast.
    Pochwalcie się ile straciliście, bo to jest zawsze najśmieszniejsze w tego typu zagrywkach.

Trzeba jeszcze czekać, ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
  • Re: ehhhhh Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    no co ty lechm2 przecież oni zawsze sprzedają na górce,zaraz tak napiszą
  • Re: ehhhhh Autor: ~sugarboy [89.72.64.*]
    spoko, bedzie dobrze. musi sie troche przeczyscic.
    jak dobrze pójdzie to jutro jestem z Wami
  • Re: ehhhhh Autor: lechm2 [158.75.82.*]
    Mogli mieć nawet 100% zysku, kupując po 19gr sprzedając po 38gr dziś, tylko przemyślcie ile kupiliście po 19gr, bo wolumen wtedy był niski, żebyście nie mieli wtopy z tym, że kupiliście 1mln papiera, a dziś sprzedaliście po 38gr.

Ładna końcówka sesji, nawet 25gr zahaczyliśmy, piękny obrót, robi się bardzo ciekawie.
    Dziś jeszcze nie będą pisać o tym ile zarobili, chyba jedynie jutro jak znowu będzie minus, wtedy napiszą, że w poniedziałek i wtorek ładnie zarobili;)
    Dziś możecie napisać ile straciliście nikt raczej się śmiać nie będzie.
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.