• to chyba żart Autor: ~miś [89.191.162.*]
    0,31 groszy, kto jest taki głupi i chce to kupic w tak nierozsadnej cenie
  • Re: to chyba żart Autor: ~miś [89.191.162.*]
    ja sprzedaje po 32groszy i chetnych brak
  • Re: to chyba żart Autor: procka [83.4.225.*]
    Misiu, coś z logiką u Ciebie na bakier.
    Skoro wystawiasz po 0,32 i nie możesz sprzedac, to po kiego grzyba w 15 wątkach naganiasz na spadki ?
    W sumie to niepotrzebnie to piszę, bo mam wrażenie, że tak naprawdę jestes Małolatem, który na przysłowiowej przerwie w szkole zabawia się pisaniem na forum...
    ale nudy na papierze, idę na lekcje
  • Re: to chyba żart Autor: ~INKA [192.109.140.*]
    PROCKA DAŁAS SIE SPROWOKOWAC I WDAJESZ SIE W DYSKUSJĘ Z FORUMOWYM GŁUPKIEM? MYŚLAŁAM ZE PONIZEJ PEWNEGO POZIOMU DYSKUSJI NIE SCHODZISZ.
  • Re: to chyba żart Autor: procka [83.4.187.*]
    Jeden post to jeszcze nie dyskusja i od jednego komentarza naprawdę mnie nie ubyło :)
    Widzę, że jestem na "cenzurowanym"... - parę dni temu coś tam chlapnęłam i od razu Bochun stwierdził, że ktoś się pode mnie podszywa. Teraz napisałam jedną uwagę spoza merytoryki i też krytyka. No wiecie co;)

Z merytoryki mogę wtrącic, że podobno papierowa walka dot. Porozumienia jeszcze się toczy, ale co z tego wyjdzie i jakie ma to odniesienie do obecnej sytuacji (którą co prawda znamy tylko z artukułu w Parkiecie) - nie wiem...?

Pozdrawiam.:)
  • Re: to chyba żart Autor: ~antymis [46.77.173.*]
    Nie odpisujcie temu misiowi. Od tego bredzenia o wodospadach itd posikal sie w majty juz. A IGR sie trzyma :-)
  • Re: to chyba żart Autor: ~xxx [77.255.113.*]
    sztuczne 0,31 pod ubieranie innych aby kupowali po 0,32 nic wiecej na koniec sesji zniknie i bedzie duzo nizej zakmniecie 0,27-0,28 !!!
    Dnia 2012-11-20 o godz. 14:06 ~xxx napisał(a):
    > sztuczne 0,31 pod ubieranie innych aby kupowali po 0,32 nic
    > wiecej na koniec sesji zniknie i bedzie duzo nizej
    > zakmniecie 0,27-0,28 !!!

wywaliłem po 35 a ODKUPIĘ PO 25GROSZY
  • Re: to chyba żart Autor: ~antymis [46.77.173.*]
    Moze spadnie moze nie. I jedno i drugie jest latwe do zrobienia. Zawsze znajda sie megainwestorzy pokroju Misia obracajacymi 10 zlotymi jakie dostal na lizaczka do szkoly od mamusi, ktorych 5 czy 10% wzrostu zwala z nog i musza sie tym pochwalic
  • Re: to chyba żart Autor: ~xxx [77.255.113.*]
    tak Jak pisalem 0,31 peklo jak zapalka !! sztuczne podtrzymywanie pod ubieranie bylo widac golym okiem!!! spadek na 0,23 grosze bardzo bliski i moze nie wytrzymac a kolejne wsparcie tak jak pisalem 0,19 groszy !!
  • Re: to chyba żart Autor: ~xxx ha prezydenta! [46.77.173.*]
    Toz to geniusz!!! Chlopie marnujesz sie na tym forum! Wal do jakiegos HSBC czy Solomon Brothers na analityka!
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.