Misiu, coś z logiką u Ciebie na bakier.
Skoro wystawiasz po 0,32 i nie możesz sprzedac, to po kiego grzyba w 15 wątkach naganiasz na spadki ?
W sumie to niepotrzebnie to piszę, bo mam wrażenie, że tak naprawdę jestes Małolatem, który na przysłowiowej przerwie w szkole zabawia się pisaniem na forum...
Jeden post to jeszcze nie dyskusja i od jednego komentarza naprawdę mnie nie ubyło :)
Widzę, że jestem na "cenzurowanym"... - parę dni temu coś tam chlapnęłam i od razu Bochun stwierdził, że ktoś się pode mnie podszywa. Teraz napisałam jedną uwagę spoza merytoryki i też krytyka. No wiecie co;)
Z merytoryki mogę wtrącic, że podobno papierowa walka dot. Porozumienia jeszcze się toczy, ale co z tego wyjdzie i jakie ma to odniesienie do obecnej sytuacji (którą co prawda znamy tylko z artukułu w Parkiecie) - nie wiem...?
Dnia 2012-11-20 o godz. 14:06 ~xxx napisał(a):
> sztuczne 0,31 pod ubieranie innych aby kupowali po 0,32 nic
> wiecej na koniec sesji zniknie i bedzie duzo nizej
> zakmniecie 0,27-0,28 !!!
Moze spadnie moze nie. I jedno i drugie jest latwe do zrobienia. Zawsze znajda sie megainwestorzy pokroju Misia obracajacymi 10 zlotymi jakie dostal na lizaczka do szkoly od mamusi, ktorych 5 czy 10% wzrostu zwala z nog i musza sie tym pochwalic
tak Jak pisalem 0,31 peklo jak zapalka !! sztuczne podtrzymywanie pod ubieranie bylo widac golym okiem!!! spadek na 0,23 grosze bardzo bliski i moze nie wytrzymac a kolejne wsparcie tak jak pisalem 0,19 groszy !!