Dnia 2012-11-19 o godz. 23:52 ~chodząca baza wiedzy napisał(a):
> 112 mln zł straty do odliczenia, wchodzi ktos na prawdę
> gruby a wy za grosze oddajecie
elzor, przynajmniej moi znajomi, którzy się ubrali i uśrednili mogą teraz wyskoczyć, a nowi niech biorą na zdrowie... mi ta spółka śmierdzi na kilometr. Niech wzrasta 1000% nie tknę tego. Dziwne, że przed pompką na forum pojawiło się bardzo dużo naganiaczy, kolejna sprawa pompka podobna do tych na FONIE szybko na PKC... ciekawe do ilu dojdzie i jak spadnie?
Dnia 2012-11-20 o godz. 10:00 ~agent_orange napisał(a):
> elzor, przynajmniej moi znajomi, którzy się ubrali i
> uśrednili mogą teraz wyskoczyć, a nowi niech biorą na
> zdrowie... mi ta spółka śmierdzi na kilometr. Niech wzrasta
> 1000% nie tknę tego. Dziwne, że przed pompką na forum
> pojawiło się bardzo dużo naganiaczy, kolejna sprawa pompka
> podobna do tych na FONIE szybko na PKC... ciekawe do ilu
> dojdzie i jak spadnie?
Cześć Agent.
Lubie Cię gościu , ale nie mąć wody proszę , daj rosnąć spółce.
To by była typowa pompka, gdyby Wojciechowski nie pozbył się jeszcze akcji. Wtedy w ciemno bym obstawił , że robi to przed wielkim wywaleniem papiera (i taki scenariusz sam zakładałem przez długi czas). Teraz sytuacja jest diametralnie inna.
Leon, jak forum ma wplyw na kurs perly to chyba tez na opady sniegu. Fakt troche leszcza im wpadlo po 35-38 groni. Teraz beda ci ow usredniac i pisac o rakietach i fundamentach. Ja zerkne z nudow tu na forum, Agent ma racje smierdzi. A z tym odliczeniem to nie taka latwa sprawa, leszcz sie nabral na artykuly w prasie by pobudzic wyobraznie.
Tak dla sprostowania jest wiele spolek upadlych majacych giga dlugi liczone w xxx mln zeta. Tylko sie pytam dlaczego ich nikt nie bierze jako tarczy. Takie PBG czy hydrobudowe i wiele innych bankrutow jakos nikt nie chcial brac do odpisow.
Zycze wysokich lotow
no i jak na zakończenie samopoczucie? powiem tak, gdybym kupił na poziomie 20-21 to już przy 29-30 wywalałbym i nie czekał dalej... a na pewno dzisiaj rano był sygnał ostrzegawczy dla tych co trzymali (pomijam kupujących, bo to chyba niepoważnie kupować takie coś po 3 sesjach wzrostowych)...
Brzmi logicznie. Ale nie dla misiów i xxx. Oni mysla, ze wszyscy kupuja nadrozej i sprzedaja najtaniej. No przynajmniej zawsze dodaja, ze ich im zal. Sami czywiscie robia deale zycia. Pewnie na paczki jutro w szkole uzbierali, hi hi.