• Westa-Vankeria-Denis Autor: ~niekumaty [212.95.7.*]
    Westa-Relatywnie nowoczesne zaklady wytworcze
    Vankeria- posiada -jest wlascicielem 75% Westy
    DENIS-jest 100%wlascicielem Vankeri gdzie "zabunkrowal" ~30mile akcjiWesty
    i obecni e zamienia stolek do NAJWYSZEJ rady USTAWOWAWCZEJ UKRAINY!
    jednoczesnie bedac wlascicielem WESTY.
    nie watpie aby dzialal na "wlasna niekorzysc)
    pytanie ?-po ile wymieni swe 30 mile paiera(wiecej lub mniej wartosciowego
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~Janusz [46.113.121.*]
    Witaj pisałem przed wyborami na Ukrainie że wybory dla Westa to być albo nie być ja wybrałem swoją scieżkę i czekam cierpliwie co do raportu być może nie bezie żle i myslę że powinien być o niebo lepszy od poprzedniego.

A świstak siedzi i...........
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~nowy [194.145.186.*]
    Przyznam Janusz, że mój sceptycyzm trochę maleje, zwłaszcza w obliczu wczorajszych informacji:
    1) dane z jednego zakładu Westy (na ile to odczytałem to dużo lepsze od tych za 2q)
    2) dostanie się do parlamentu głównego udziałowca (może mu będzie głupio przed kolegami, że taki niski kurs jest ;)

Aczkolwiek nadal mnie niepokoi opóźnienie vrla i jak na obecny FF to duży obrót akcji w okresie od wybicia ponad 45 groszy.
    Witaj nowy w mojej ocenie bardzo dobrze podchodzisz do sprawy z dystansem ja duzo dużo wcześniej zainteresowałem się polityczną sytuacją w firmie stąd moje stopniowe zwiększanie zaangazowania. Na targach w Berlinie zaprezentowano mozliwości i baterie VRLA napisałeś że to prototyp oni chca to sprzedawać i tu jest myk czy juz uruchomili produkcję i ie mamy info czy opóźnienia korelują w granicach 2 miesięcy.

Ja najwyraźniej czekam dzisiaj posiedzę trochę na PSW przelałem wczoraj mała kwotę i chcę zakupić tamtych papierów. Tam może być i kilka złotych cholernie wybrali im ff i tłamszą na 0,60.
    Właściciele być może objeli NE po 0,80 a te tłumoki z NC nic nie rozumieją , szkoda słów.

Ja westę zbieram chociaż na najbliższe 2 tyg przykładam się do tych weglarzy , czekamy na raport .
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~nowy [194.145.186.*]
    Co do tej VRLA to nie ma informacji o uruchomieniu produkcji, ale nagrody za te akumulatory dostają... (http://westa.com.ua/pl/news/19.html)

"Being the participant of the Exhibition, WESTA International Scientific Industrial Corporation, had possibility to present on its stand products of the plants WESTA-DNEPR and WESTA INDUSTRIAL- lead-acid storage batteries, which not only meet technical and operating requirements of the international and national standards but also excel existent analogues. Once again WESTA Corporation was justly declared the best Ukrainian producer of the year. 3 types of storage batteries under ТМ WESTA - 6 CT - 95 A (JIS); 6 CT - 71 A; 6 CT - 70 A (VRLA - AGM) were awarded with the golden medals and diplomas as the best domestic goods of the year 2012 in the nominee “electrotechnical industry products manufacturing”"

Najbardziej kluczowy będzie ten raport - jeśli nie zaskoczy negatywnie to kurs chyba nie spadnie, ja w każdym razie czekam z zakupem na 1,4... chyba, że raport będzie zadziwiająco dobry
    Ja czekam spokojnie zbieram i mam przeczucie że to ale jak chce się zarobić trzeba wyczuc dołek my mali nigdy nie kupimy na dołku i nie sprzedamy na górce.
    Pow 1,20 szał zakupów zeszło 0,95 jakby zamkneło 0,90 byłoby pewne że tylko up
    PSW I Westa
    OK
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~mysiek [89.72.29.*]
    Cytat: "Ten rok WESTA zaprezentuje nowy produkt dla klientów - zawór regulowany baterii kwasowo-ołowiowych z unieruchomionym elektrolitu, produkcja partii rozpocznie się w niedalekiej przyszłości. Światowy popyt na baterii VRLA rośnie nieustannie. W ciągu ostatniego roku wzrost wykonane 30%. Akumulatory te są stosowane do samochodów wyposażonych w ekologicznie skuteczne "Start / Stop" system, jak również jako stacjonarny i baterie trakcyjne mocy małej i średniej."

Info z 31.08.2012 - no to wszystko przebiega jak trzeba.
    I nie można poganiać, bo wpadka bylaby nieciekawa.
    Skoro sami będą robić zawór oddychający, a to 1 z najważniejszych rzeczy w tym pudle, tzn. że wysoko stoją technologicznie.

Jest bardzo dobrze :)
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    To, ze Westa jest firma na europejskim poziomie juz ustaliismy. Poniesione duze naklady w inwestycje szybko sie zwroca - co zaowocuje powrotem kursu na poziomy wszystkich satysfakcjonujace. Pytanie tylko kiedy?
    Witaj wawiak ja założyłem tu powrót do 12zł przez dwa lata , przy dobrych wiatrach pierwszy kwartał 2013 powinni udeptać w/k.

Mam czas i czekam rano arkusz przejrzany do 1,16 150k na s
    co u ciebie masz jeszcze jakieś zdołowane perły na oku.
    W maju może wpadnę na pl.Trz Krz. na browar tam przy parkingu.
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~karlsmen [77.113.223.*]
    ciekawe info płyną w intakusa ale tam też dołują i nie pozwalają aby poszło do góry myslę że fluid ciekawie wygląda
    oczywiście to moje zdanie i nie naganiam
  • Re: Westa-Vankeria-Denis Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Mnie i 5-6 pln na Wescie zadowoli ale bede obserwowac co dalej. Co do PSW - powtarzam gowna nie tykam. Niestety, nie pracuje juz w ok. Pl. Trzech Krzyzy. Powiedziano mi jak i wielu w firmie...adieu
    Na PSW wsiadła spółdzielnia trochę dobieram po 0,60 jak się udaje są niecierpliwi :)))

Podobnie jak u nas w Westa wiesz skoro tak zdołowali kurs w jednym jak i drugim przypadku bedzie mozna zarobić i to jak .

Wawiak życzę powodzenia
    Mali ciągną Westa na 1,10 to niebywałe a jednak to co zrobią duziiii?
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.