• KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~nieogar [91.146.208.*]
    przypominam w jakiej cenie obięta została prywatna emisja !!! po 7 pln!!!
    a teraz mamy kapitalizację w wielkości gotówki jaką posiada spółka!!!
    ale baranki tutaj siedzą!!
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~mały [178.37.104.*]
    no i
    pisz dalej to mnie rajcuje
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~takiego wała [95.154.230.*]
    tej gotówki już nie ma! to tylko taka podpucha na karmienie leszcza była! 'kupili' za te 7 baniek spolke od innej spolki, ktora kupila ja niecaly tydzien wczesniej za 150 tys (info publicznie dostepne). Wiec jest to oficjalny WAŁEK
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: pirad [176.106.107.*]
    yhy.... hahahaha co za głupoty, linka daj, a nie pieprz
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~aaa [95.154.230.*]
    http://www.imsig.pl/pozycja/2012/184/KRS/199380,%22EDUKATIX%22_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~rob [95.49.206.*]
    150000 Edu logistyk, o Edukatix nie piszą.
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~aaa [66.90.73.*]
    widze, ze potrzebujesz interpretacji,

wpis do krs do spolki edukatix:

3/09/2012

wykreslenie wspolnika (wlasciciela) edu logistic (1499 udzialow, niepelna wlasnosc) wartosc 149.9tys pln

wpisanie wspolnika (wlasciciela) COMALGROUP LLC 1500 UDZIAŁÓW O ŁĄCZNEJ WYSOKOŚCI 150.000,00 ZŁ (1500 udzialow - pelna wlasnosc)

czyli 1500 udzialow to calosc edukatix, wartosc 150tys pln, wlasnosc przeniesiona zostala z edu logistic na comalgroup we wrzesniu tego roku.

teraz papier objel opennet za 7 mln ZL
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~max [81.190.45.*]
    spółk ajest warta jakieś 6-7 zł za akcje, tyle w temacie, czekajcie na dobre info i nie przejmujcie się że ktoś prubuje zanizac cenę, dokupować i trzymać
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~nieogar [91.146.208.*]
    pieprzenie!!!!
    jeśli na newconnect jest obrót 277 tyś zł a spółka spada niecałe 3 % na koniec sesji bez specjalne wyciągania za uszy to o czymś świadczy!!!
    powoli nie ma co się gorączkować - !!są chętni do kupowania akcji i będą pojawiać się nowi bo obroty zachęcają do kupna !!
    po 2 widać jak się zachowują wzystkie spółki które generują największe obroty na newconnect!! spadają troche a potem mega jazda do góry!!!
    ktoś dzisiaj próbował przestraszyć rynek ale nie udało mu się i stracił bardzo dużo akcji!!
    a kurs spadł o niecałe 3%%%%
    coś im dzisiaj nie pykło!!
    TREND IS YOUR FREND!!!!!!!!
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~bau [37.31.196.*]
    Wy jacyś niereformowalni jesteście chyba :))))
    Nie jest ważne po ile ktoś dał we wrześniu za Edukatix !!!!!
    Ale co poprzez Edukatix będzie wniesione do opennet !!!!
    Dla mnie to on mógł kosztować 10 zł bo to nieistotne.
    Komaniewski został "zaproszony" do firmy ze względu na Przyjazna szkole i jej potencjał z kilkoma tysiącami szkół i placówek oświatowych , infrastruktura teleinformatyczna ,możliwościami dotacyjnymi .....itd itp a co to może przynieść Opennetowi to sami sobie dopowiedzcie. Przyjazna szkoła jest UWAGA!!!! najwieksza tego typu jednostka w Polsce!!!
    Zasięg sobie sprawdźcie na stronie.
    Mi np. podoba sie to ze patronem tego stowarzyszenia jest Prezydent Komorowski ,zreszta nie tylko on :)
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~bau [37.31.196.*]
    A do tego wszystkiego dodajcie ze zaczynaja tworzyć własna sieć i kładą nacisk na mobilny internet ale po te informacje zapraszam do Google :))))))
    I macie obraz co sie obecnie dzieje w spółce a to nie koniec zmian :)
    Dobranoc
    fragment raportu!!!
    jak to podadzą też może być ciekawie!!

Jednakże z uwagi na jednostkowy charakter niniejszego raportu, Emitent nie odnosi się do przedstawionych tam prognoz. Jednocześnie Zarząd Emitenta rozważa możliwość zamieszczenia zaktualizowanych prognoz na poziomie jednostkowym.
  • Re: KAPITALIZACJA!!! AKUMULACJA!!! Autor: ~jaaacek [83.28.227.*]
    W końu ktoś naprawdę konkretny na tym forum.
    Nic dodać , nic ująć a Wy jak dalej nie rozumiecie tego co napisał bau to ja mogę jedynie Wam współczuć. Myślcie głębiej bo Wasze myślenie skupia sie jedynie na : "edukatix " "wysyp bartela" "słupy" ale po co, jak, dlaczego to juz trudno Wam pojąć a bau i tak Wam wyłożył na tacy baaardzo dużo. ..!
    sesja na PLUS!!
    powiem wam że myślałęm że dzisiaj zaliczymy 2,5 przy bardzo małym obrocie a tu sru!!!
    silny jest ten papier!!!!
    oj silny!!
    pozdrawiam
    a i kolejne moje spostrzeżenie, że coraz mniej krzykaczy na forum a obroty w górę!!!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.