zadnych wzrostow nie bedzie do 0,70 groszy zapomnij dziecko nie ma zadnych podstaw do tego !!! spolka stoi w miejscu zwykla podbitka ktora juz sie kanczy jak widac zaraz bedzie w druga strone niestety banka zaczyna pekac a jak peknie bedzie kwik..........!!!
Dnia 2012-11-20 o godz. 09:12 ~swojak napisał(a):
> no tak norma tu, elzor sprzedał i teraz nagania na spadki
> hehhe
gdybyś dobrze i uważnie czytał co pisałem kiedyś to wyszedłem z tego przy cenie 45-47 groszy . dokładnie gdy była podbitka. teraz harcerz przelał akcję na słupa . a teraz robią podbitkę aby wypchnąć to leszczowi. ale to norma na tym śmieciu. jesteś tu wystarczająco długo aby wyczuć to. jak kręcą jakieś infa to znaczy ,ze chcą zarobić 100% . podbitki bez info to tylko 10-20%
Dnia 2012-11-20 o godz. 10:19 ~swojak napisał(a):
> na czytanie postów naganiaczy szkoda mego cennego czasu ,a
> pozatym to wszyscy sprzedawaliście po 0,50 i więcej
możesz odszukać w archiwum. sprzedałem gdy była mała podbitka. ledwo co wyszedłem z itrupa na zero.
co juz nie chca brac ? na K cos cieniutko stoi jak zacznie leciec to bedzie masakra !!podbitka i sypanko nic wiecej jak peknie bedzie lawina jak zawsze to samo !!!kiedy wy sie nauczycie ludzie potem znow placz ze mnie ubrali !!!No coz pozostanie potem placz ................
i jak tam banieczka peka..............:))) radze nie lapac nozy spadajacych bo lapki moze urwac.............Pisalem podbitka pod wywalanko byla...................no coz teraz bedzie znow placz !!!spadek do 0,23 groszy jak peknie spadek 0,19 groszy tam macie wsparcie mocniejsze !!
zaraz bedziesz mial ale -18 % nie badz zdziwiony pisalem ze to podbitka pod wywalenie akcji i nic wiecej!!! Jeszcze dzis spory minus niestety !! znow placz ubranych po 0,38 groszy !!!Pisalem nie dac sie ubrac !!!!Klejne wsprcie 0,23 grosze .Pozdrawiam
to nie poznajecie? przeciez to zbycho ktory wchodzi na rozne ip. czasami jest maxx, zzzz, zbycho, agatka, mis, konus itd. to taki lokalny idiota co mial wtope na regnonie, intakusie itp, szkoda komentowac jego wpisy
ostrzegalem ze to podbitka !!teraz znow bedzie placz a wystarczylo tylko posluchac!!!spadek na 0,23 grosze pierwsze wsparcie tam macie potem 0,19 groszy Pozdrawiam