Dnia 2012-11-19 o godz. 12:41 ~marek napisał(a):
> witam
bilans z fabryki Westa Dniepr chyba nie będzie tak
> źle
w porównaniu z poprzednimi kwartałami możesz na to
> rzucić okiem
jak to widzisz
proszę o komętarz
> http://escrin.nssmc.gov.ua/31950849.aspx
Pozdrawiam
dzięki za linka,
zapoznałem się z danymi finansowymi po 3Q, liczby zysku są prawie 2x większe niż po 2Q....
szkoda, ze nie można skopiować i wkleić. ale mający przeglądarkę chrome są w stanie przetłumaczyć tekst....
pozdro.
pewnie,ze manipulacja!!!!!tu kilka dni i moze byc ponad 2 zlote,jest pytanie kiedy?i komu zalezy na zanizaniu kursu a przynajmniej na jego pilnowaniu...
Dnia 2012-11-19 o godz. 14:02 ~aa napisał(a):
> Zgodnie z harmonogramem publikacji raportów wyniki powinny
> być podane 28 listopada.
Za wcześniejsze podanie wyników
> Westą zajmie się KNF
....jak bys chłoptysiu przeczytał kto to opublikował i dla kogo to nie pyszczył byś...
Dnia 2012-11-19 o godz. 14:26 ~aa napisał(a):
> Mądraliński to napisz, bo ja ruskawo jazyka nie znaju
to po co zabierasz głos......
ESCRIN jest częścią zasobu informacji z publicznie dostępnej danych SSMSC Rynku Papierów bazy.
Ujawnienie informacji przez ESCRIN jest regulowane przez rozporządzenie w sprawie ujawnienia informacji przez emitentów notowanych akcji i obligacji i procedury naboru i zmieniające formy ujawniania informacji przez emitentów notowanych akcji i obligacji, które zostały zatwierdzone przez SSMSC rezolucji w sprawie 22.06.2010 № 981 i zarejestrowana w Ministerstwie Sprawiedliwości Ukrainy 19.08.2010 № 708/18002 oraz na 19.08.2010 № 708/18003.
Emitenci notowanych akcji i obligacji są złożyć poprzez ESCRIN doraźnej informacji raporty na temat zdarzeń występujących post, 01 stycznia 2011, raporty kwartalne za kwartał sprawozdawczy zaczynające Q1 2011, oraz w raportach rocznych, począwszy od 2011 roku w zakresie sprawozdawczości.
Przekazywanych przez emitentów poprzez ESCRIN jest zamieszczona na stronie internetowej i jest ESCRIN dostępne za darmo.
Stary wyluzuj. Przy normalnym rynku po informacjach finansowych jakie podano to powinnismy miec 2 x gorne widly dzisiaj a jednak musimy czekac. Rynek dostrzeze niedlugo Weste. Poczekaj spokojnie.
Ja pozegnalem Krawcow i nie zamierzam w tamte g.. wiecej wchodzic. Stracilem sporo kasy i wiecej nerwow. Tam nie bedzie zadnych rajdow - zapomnij. Juz wywalaja dzisiaj, bo bedzie nizej.