Zapomniałem dodać że finansowanie majątku kapitałem własnym to 25% spadek z 27% w poprzednim kwartale (mega niskie!!!). prawdopodobnie będzie upadłość. Hydrobudowa też wykazywała zyski a szła do dołu w związku z zadłużeniem, które ją przygniotło.
Dnia 2012-11-19 o godz. 10:21 ~cyganoitaliano napisał(a):
> Zapomniałem dodać że finansowanie majątku kapitałem własnym
> to 25% spadek z 27% w poprzednim kwartale (mega niskie!!!).
> prawdopodobnie będzie upadłość. Hydrobudowa też wykazywała
> zyski a szła do dołu w związku z zadłużeniem, które ją
> przygniotło.
To dlaczego PKOSA udzieliło im kredytu na 2 500 000 zł ?.
Poczytaj moje wcześniejsze posty na ssi i ich daty to zobaczysz czemu się produkuję. rzadko się mylę....A czy powiedzieli na jaki procent wzięli te kredyty? obligacji nikt nie chial a to najtańszy sposób pozyskania pieniędzy. Na pewno powyzej 10% kredyt
Dnia 2012-11-19 o godz. 12:46 ~cyganoitaliano napisał(a):
> Poczytaj moje wcześniejsze posty na ssi i ich daty to
> zobaczysz czemu się produkuję. rzadko się mylę....A czy
> powiedzieli na jaki procent wzięli te kredyty? obligacji
> nikt nie chial a to najtańszy sposób pozyskania pieniędzy.
> Na pewno powyzej 10% kredyt
a dzwoniłeś kiedyś albo pisałeś do spółki prosiłeś o jakieś wyjaśnienia na czym opierasz swoje wywody ?
Dnia 2012-11-19 o godz. 12:46 ~cyganoitaliano napisał(a):
> Poczytaj moje wcześniejsze posty na ssi i ich daty to
> zobaczysz czemu się produkuję. rzadko się mylę....A czy
> powiedzieli na jaki procent wzięli te kredyty? obligacji
> nikt nie chial a to najtańszy sposób pozyskania pieniędzy.
> Na pewno powyzej 10% kredyt
Widać jakie masz pobieżne informacje oczywiście że podali na jaki procent dla mnie bardzo korzystny-ale sam sobie poszukaj na jaki bardzo łatwo i szybko
Poczytaj moje wcześniejsze posty na ssi i ich daty to zobaczysz czemu się produkuję. rzadko się mylę...
w przeważającej większości piszesz banialuki wiec sam sobie czytaj. jak już przeczytasz możesz zrobić magiczną sztuczkę "ctrl c / ctrl v" i przypomnieć po co się tu wypacasz...
Poczytaj moje wcześniejsze posty na ssi i ich daty to zobaczysz czemu się produkuję. rzadko się mylę...
zwłasza to ostatnie stwierdzenie powala na kolana. jeba....ny ominbus. kredyt z banku na nak ponizej 8%. ciawarez nie ma pojecia o czym pisze. co za pacanescu.
duzo to pojecie względne. ja po prostu nie cierpie takich typków jak ty. malych śmierdzieli którzy nie maja bladego pojecia o tym co pisza. zaśmiecasz forum i niczego nie wnosisz poza smrodem.
Po prostu masz zamydloną rzeczywistość i Twoj mózg nie potrafi zaakceptować trendu spadkowego. Jak przegrasz trochę kasy to się nauczysz ciąć straty. Ja już przeszedłem podobną lekcję na innej spółce więc wiem co piszę....
Nikt nie chce kupować tego śmiecia. Podaż po prawej coraz większa, po lewej popyt znika. Przykro mi panie i panowie - wkrótce zjazd w dół....i to jeszcze prze końcem świata