Sądzę,że kurs może jeszcze spaść jeszcze do jakichś 2,6zł gdyż na tym poziomie kończy się luka zwyżkowa z czwartku,a później wydaje mi się,że będzie odbicie.Na koniec tygodnia (albo w trakcie) obstawiam,że 4zł może byc.
Na razie ja tu widzę spadek,póki co przesiadłem się na PCA,kroi się suta dywidenda ( ok. 25 % od obecnej ceny ) .Poza tym w planach przenosiny na główny ,może to drugi Ekoexport ?
http://www.attrader.pl/charts/s/41231/IqudGu8jBU-QLUEiXWR8hA.png - czyjaś AT (bez txt.,ale mniejsza o to) ,co o tym sądzicie?
Trochę niepokoi delikatne piątkowe przecięcie wsparcia,więc jutrzejszy początek będzie kluczowy.Z drugiej strony mamy doczynienia z tasuki powyżej luki cenowej.
Jutrzejsza sesja rowniez moze byc na "delikatnym" minusie jeszcze... Obronilismy dzis wsparcie. Jednak niepokoi mnie troche MACD. wedlug mnie wskazuje poczatek spadków po dzisiejszej sesji. Docelowo 4 zl ale chyba juz sie nie odwaze stwierdzic ze bedzie to w obecnym tygodniu, bardziej w przyszlym. Prosba o opinie.
sranie po ścianie!!
dawać ze 100 tyś i nie bęzie żadnych spadków!!
ustawić się na 2,60 i wszystko zgarniecie!!!
jeśli wszyscy są tacy mądrzy że po chwilowej korekcie powrót na wyższe poziomy to wcale nie powinno być korekty tylko od razu jazda na 7 zeta!! skoro i tak wszyscy wiemy że tam jest pierwsza baza!!!
Tak,tylko ,że z czasem każdy będzie osiągał swoją właśną satysfakcję i będzie realizował zyski.Im wyższy kurs tym więcej osob chętnych do sprzedaży i to jest natualna kolej rzeczy,jednemu wystarczy 10% ,a innemu 100% jest mało...:)
zgadzam się ale natura ludzka jest taka że każdy chce jak najwięcej zyskać!!!
i tutaj zaczyna się psychologia!! jak dobrze posterują tłumem to mamy 7-10 pln do końca roku!!!
ps. czytam stare publikacji i wkleje wam do poczytania - faajne jest to:
Jednocześnie osiągnięty wynik byłby zbliżony do prognozy na rok 2012, która zakładała osiągnięcie 4,05 mln zł przychodu i 357 tys. zysku netto. Docelowo planujemy dokonać pełnej integracji struktur Open-Net S.A. oraz SferaNet Sp. z o.o., co powinno nastąpić do końca 2012 r.” – mówi Janusz Kumala, Prezes Zarządu Open-Net S.A.