• C2A Autor: ~Stan [83.31.68.*]
    A ja mysle, ze nie bedzie tak zle z ta spolka. Skoro spolka chce upadlosci ukladowej,to prawdopodobnie wladze spolki widza mozliwosc wyjscia z impasu. Przypuszczam.ze juz mogly sie odbyc wstepne negocjacje z bankami. Spolka napewno bedzie bronic sie przed upadlosia likwidacyjna, bo przeciez chodzi o niezle posadki.
  • Re: C2A Autor: ~dk8578 [109.173.151.*]
    Do tego przy takim FF stracą sporo kasy na upadłości.
  • Re: C2A Autor: ~Syfik [85.193.208.*]
    No coz...Trzeba bylo sprzedac po chociaz te 26gr a nie byloby teraz fantastycznych domyslow i wymyslow...-;)))

Czlonkowie zarzadu wyszli....Nawet prezio ....Ale ulica nie wyciagala wnioskow....Dla nich to byla rewelacyjna inwestycja.....

Gdzie jest moj ulubieniec ryszard inwestor z 20to letnim doswiadczeniem inwestujacy pol melona zl na N.C. ? On tak sie chwalil, ze kupil 300K po 11 gr....A przeciez on jako ten najdoswiadczenszy nie mogl tak sie pomyslic....-;))))))))))))
  • Re: C2A Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Czołem Towarzysze ! ;-) Trochę szkoda, że to tak się skończyło, bo można było trochę zarobić. No cóż czas na inne "perły". Brakuje mi C2A i Ryszarda... ;-)))))

P.S.

Nasz ulubieniec nagania teraz na C2A. Warto poczytać z ciekawości co mówi jego AT ;-))) W piątek wieszczył plus 20% ;-))) No i nie wyszło, ale "stochastyczne permutacje..." na NC hehehehhe.

Pozdrawiam
  • Re: C2A Autor: ~Kierownik kuszetki [83.16.45.*]
    Oczywista pomyłka, nie C2A tylko Inventi. ;-)
  • Re: C2A Autor: soft_m. [83.10.114.*]
    Syfik, nie pisz o tym co było - napisz co będzie !
[x]
C2A 0,00% 0,01 2013-04-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.