A ja mysle, ze nie bedzie tak zle z ta spolka. Skoro spolka chce upadlosci ukladowej,to prawdopodobnie wladze spolki widza mozliwosc wyjscia z impasu. Przypuszczam.ze juz mogly sie odbyc wstepne negocjacje z bankami. Spolka napewno bedzie bronic sie przed upadlosia likwidacyjna, bo przeciez chodzi o niezle posadki.
No coz...Trzeba bylo sprzedac po chociaz te 26gr a nie byloby teraz fantastycznych domyslow i wymyslow...-;)))
Czlonkowie zarzadu wyszli....Nawet prezio ....Ale ulica nie wyciagala wnioskow....Dla nich to byla rewelacyjna inwestycja.....
Gdzie jest moj ulubieniec ryszard inwestor z 20to letnim doswiadczeniem inwestujacy pol melona zl na N.C. ? On tak sie chwalil, ze kupil 300K po 11 gr....A przeciez on jako ten najdoswiadczenszy nie mogl tak sie pomyslic....-;))))))))))))
Czołem Towarzysze ! ;-) Trochę szkoda, że to tak się skończyło, bo można było trochę zarobić. No cóż czas na inne "perły". Brakuje mi C2A i Ryszarda... ;-)))))
P.S.
Nasz ulubieniec nagania teraz na C2A. Warto poczytać z ciekawości co mówi jego AT ;-))) W piątek wieszczył plus 20% ;-))) No i nie wyszło, ale "stochastyczne permutacje..." na NC hehehehhe.