nie wiem czego chcecie, korekta to normalna rzecz, bez korekt to by była dopiero kaszana. Inwestorzy są krótko, średnio i krótko terminowi. Dzięki temu każdy może zarobić.
Piękna końcówka sesji pod przyszły tydz. Ależ lud jest głupi. Przypominacie sobie sesje gdzie pisałem " Uwaga będzie bujało jak na Bałtyku po 15 " ? Taka sama . Śmieszne jest to ze ludziom sprzedaje się akcje po 3.60 i czeka aż oddadzą po 2.80. Wiem, brutalne, przykre... ale za głupotę się płaci. Pytanie tylko do nich... po co w takim razie kupujecie ? Bo własnie większość z Was co kupiła po 3xx oddała po 2.8x .
Macie także dostępy do raportów a dajecie sobie wmówić ze " bankrut" to ja się pytam już nie po co to kupujecie ale w ogolę po co tu jesteście ?
Do myślących :
Bedzie bujało ale kierunek jest jest jeden.
Kto rano posłuchał Toma ten tyłek uratował. Duży wyszedł w ostatnim dobrym momencie a domknięcie luczki wczoraj oznaczało spadek.Kto się nieuczy ten płaci.
ten jaaacek cos za duzo wie. Pojawił sie przy 50 gr i co nie powie sie sprawdza. Pamietam ta sesje na plusie gdzie pisał ze bedzie bujało i w godz obrót sie zwiekszył o 250 tys zł i nagle zrobiło sie - 25% a w przyszłym tyg poszło o 100% Moze on z ekipa trzepie tutaj ? jaaacek jak przyszły tydz ?
Początek może i tak,ale później powinniśmy już iść do góry,bo jak nie to cienko to widzę.Oznaczałoby to ,że niebezpiecznie zblizylibysmy się do granicy 2zł,ale wierzę,że w przyszłym tygodniu zaatakujemy 4zł (może pod koniec)...:) Jest potencjał w tej firmie,Ci którzy brali po kilkanaście złoty też liczą jeszcze na odrobienie strat ,więc trzeba im pomóc:D
Mam pytanie? Czemu masz wątpliwości ze wzrostem? Mówisz tak żeby Cię ktoś pocieszył, że będzie dobrze czy po prostu wiesz, że spadnie? Akcje masz, a mam wrażenie jakbyś chciał spadku :/. Jak spadnie to realizuj straty, ktoś się na pewno znajdzie kto to łyknie od Ciebie. Pozdrawiam.
są podstawy do wzrostów bez dwóch zdań ,kto chce niech sprzedaje czy kupuje ,ludzie piszą bo nie są siebie pewni i potrzebują potwierdzenia na forum ,to bardzo słabi psychicznie inwestorzy,generalnie nie powinni zajmować się giełdą to ich przerasta
Właśnie zauważyłem to. Kupuje ale sam nie wie czy dobrze zrobił. Straci to trudno. Kurs nie kształtuje się po jednym dniu. Akcje warte kiedyś 15 zł, a teraz 3 zł- przecież to dół. Spółka na czasie, działa w Polsce i zagranicą, a przede wszystkim działa od 1997 r aż do dzisiaj.