Dzisiaj ani 1-akcji nie kupiłem-rozmyślam o sprzedaży tego co zakupiłem po 3.pln. Narazie jednak trzymam bo jak upłynnię to po tym kursie mogę już nie odkupić.Pozdrawiam
Coś chyba sie dzieje, możlwie ze jakies info bedzie na dniach, albo druga opcja to taka że ktoś chce aby wyglądało jakby sie coś działo, bo w sumie za dużej zmiany nie ma , a przy normalnych sesjach takie obroty by wystarczyły do wybicia do 5-6 PLN.
tak jak pisałem tym razem nie mam nic wsp. z tymi obrotami ! czasami podbijałem-kombinowałem ale teraz ni ch.... sam się przyglądałem temu cyrkowi ! Na kupnie pojawia się ponad 33 000 tys.akcji i natychmiast ktoś sprzedaje po 3,82.pln. lub 50 000 po 3,79. przecież to lipa! Nikt nie ma z drobnicy takich ilości -siebie nie liczę.Kto więc zostaje ? a no 2-fundy -nikogo tutaj więcej nie ma !!!!! Te same-IDENTYCZNE DZIAŁANIA-ZAGRYWKI U NAS i W-u.Pozdrawiam i życzę sukcesów-Ja mam zamiar się z czasem wzbogacić na Badziewiaku a jak Wy to widzicie ?
Nie wiadomo z kąd się wzieło-haha-Kombinatorzy! Ani na K ani ns S nie było nic -raptownie pakiecik się pojawił-wszystko wiadomo-akcji już NIE MA WCALE !!!! tylko głupa palą między sobą-cały czas! Ciekawe ile to jeszcze potrwa ? bo przy obecnych info powinno być grubo powyżej 10.pln.Nic tu nie dzieje się normalnie.