Ten Wojciechowski mnie wykończy . Mam nadzieje ze to coś jest tylko pośrednikiem w dalszej odsprzedazy . A zapowiadało sie już tak dobrze . Opcja z Wiśniewskim była (jest ) naprawde bardzo ciekawa i obiecująca .Oby do 10 grudnia było już wszystko jasne , moja cierpliwość jest juz na skraju wyczerpania .
A jedyną właścicielką wszystkiego jest Pani Olga - można poczytac o niej w internecie i nawet zdjęcie znaleźc:)
Czyli mamy Prawnika z Cypru jako gł. akcjonariusza i ekipę Prawników z Polski w RN - ciekawe co z tego wyjdzie...
A może wystarczy dokładnie poczytać a nie siać panikę na forum? Kto wszedł do władz spółki? Wszyscy ludzie Wisniewskiego. I wszystko jest opisane, ze najpierw przechodzi przez podmiot cypryjski. Oj ludzie, ludzie jak dzieci.
ALe o tym dokładnie w artykułach wspominają. Tutaj do wykorzystania jest bardzo duża tarcza podatkowa. Nie warto kupowac dla czegos co nie generuje potężnych zysków.
MÓWIĄ ZE NADZIEJA TO MATKA GŁUPCÓW . MIAŁEŚ NADZIEJE ŻE TO TYLKO POŚREDNIK , I TO BYŁ POŚREDNIK .A WIĘC SPRAWDZA SIĘ DRUGA CZEŚĆ PRZYSŁOWIA ŻE MATKA KOCHA WSZYSTKIE SWOJE DZIECI .