• LinkwayBridge Limited Autor: ~bochun [94.251.238.*]
    Ten Wojciechowski mnie wykończy . Mam nadzieje ze to coś jest tylko pośrednikiem w dalszej odsprzedazy . A zapowiadało sie już tak dobrze . Opcja z Wiśniewskim była (jest ) naprawde bardzo ciekawa i obiecująca .Oby do 10 grudnia było już wszystko jasne , moja cierpliwość jest juz na skraju wyczerpania .
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~ja [77.101.240.*]
    to i lexact to samo gow...no tylko troche inna okładka. nawet dobrze nie przygotowano tej mistyfikacji ...masakra
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: procka [83.7.120.*]
    A jedyną właścicielką wszystkiego jest Pani Olga - można poczytac o niej w internecie i nawet zdjęcie znaleźc:)
    Czyli mamy Prawnika z Cypru jako gł. akcjonariusza i ekipę Prawników z Polski w RN - ciekawe co z tego wyjdzie...
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~zbycho- [178.42.7.*]
    Prock lubie ciebie czytać

ale wczoraj byłas przekonana że dziś że ten

a tak naprawdę do wiosny jesteście w czarnej dupie bo jest KRYZYS a tu praktycznie nie ma nić
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~deddd [31.11.191.*]
    A może wystarczy dokładnie poczytać a nie siać panikę na forum? Kto wszedł do władz spółki? Wszyscy ludzie Wisniewskiego. I wszystko jest opisane, ze najpierw przechodzi przez podmiot cypryjski. Oj ludzie, ludzie jak dzieci.
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~rafal [77.113.95.*]
    Dokladnie, to tylko wehikuly podatkowe. chodzi o podatek! No i na cyprze mozna bylo zalatwic w jeden dzien
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~wiewi [178.56.134.*]
    ALe o tym dokładnie w artykułach wspominają. Tutaj do wykorzystania jest bardzo duża tarcza podatkowa. Nie warto kupowac dla czegos co nie generuje potężnych zysków.
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~pismaq [87.205.199.*]
    A ten LinkWay Bridge to nie ten sam podmiot co prawie rok temu ogłaszał wezwanie na Cool Marketing?
  • Re: LinkwayBridge Limited Autor: ~INKA [192.109.140.*]
    MÓWIĄ ZE NADZIEJA TO MATKA GŁUPCÓW . MIAŁEŚ NADZIEJE ŻE TO TYLKO POŚREDNIK , I TO BYŁ POŚREDNIK .A WIĘC SPRAWDZA SIĘ DRUGA CZEŚĆ PRZYSŁOWIA ŻE MATKA KOCHA WSZYSTKIE SWOJE DZIECI .
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.