Nie dajcie się nabrać na opowieści o fundamentach i dołkach bo tu może być różnie. Spółka ma problemy z obsługą zadłużenia które przekracza kapitał własny. Pierwsze wzrosty są dopiero po zatwierdzeniu przez sąd zazwyczaj.
Zresztą ostrzegał przed tym słusznie gość z ip
217.144.223.*
37.31.19.*
Ja tam nie jestem żadnym specjalistą od C2A nawet nie wiem czy te monitorki mają w leasingu czy na własność. Tylko kreska Ci prawdę powie, bo nie wierzę w takie rzeczy jak fundamenty i inne bzdety. A fakt złożenia wniosku o upadłość to było oczywiste i raczej nie powinno być przyczyną dalszej przeceny. Natomiast gwoździem do trumny może być info o znacznym zmniejszeniu zaangażowania głownych. Wtedy 2gr bankowe.
Już dr Elder pisał że lepsze uśrednianie w górę niż w dół. Chrońcie przede wszystkim kapitał. Tutaj kompletna ruletka. Jakiś idiota pisał o wskaźnikach. One są dobre na spokojnym rynku a nie w przypadku upadłości. Co za barany tutaj się produkują to SZOK!!
Ja obserwuje bacznie. Zlecenia poustawiane pod wybicie i czekam.
Dnia 2012-11-16 o godz. 08:42 ~ryszard napisał(a):
> Idiota to sam jesteś . Giełda , nawet spólki te najmniejsze
> to przedewszystkim AT + czynniki fundamentalne .
ryszard...Inwestor z 20to letnim doswiadczeniem....Dysponujacy kwota 500 tys na N.C....-;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
rysiu jak czytam twoja posty sprzed kilku i kilkunastu dni to od razu mam swietny humor...Sa tak zabawne i fantastyczne, ze powinien sie zajac toba psychiatra....