Słabowita ta Westa.Oby urosła jakbyśmy tego sobie życzyli.Ale do przyszłego tygodnia trzeba poczekać,może i dłużej.I jeszcze jedno.VRLA to nowa linia produkcyjna,a nie fabryk,fabryka już jest.Nie mylić pojęć.Pozdrawiam.
No linia, linia.
Ale to duży skok technologiczny - tylko najlepsi produkują vrla.
Cały pic w materiale AGM, który tam trzeba upchać.
To najdroższe akumulatory w seryjnej produkcji (pomijając spiralne).
Westa tak dużo inwestuje w nowe technologie,już niedługo będą tego owoce.Uważam ,że w 2015 roku będzie kosztowała 20 zł minimum.Doskonała inwestycja w długim terminie.
Ja czekam spokojnie i widzę że mamy do czynienia z sytuacją jaka miała miejsce przy 0,46 wszystko ma swoje granice w lewo jak i w prawą stronę.
Ktoś to wybrał z rynku pytanie co dalej ............
A na krezusie mój znajomy sprzedaje pisałem o ni m we wrzesniu kupował chłop pow 1 zł przy 5 zł sprzedał połowę.
Mocna jazda od 3 zł a teraz dajmy spokój to samo się podniesie i odpali a jak czytam posty typy
,, dlaczego boją się raportu" ręce opadają 28.,11 raport.
I żeby nie było niespodzianki że przy tak wybranych akcjach dzisiaj bedą widły i brak papieru niby w piatek raczej nie ale w poniedziałek 1,10 to może być minimum walor ładnie się odbił jakbym widział skok z 0,47 na 1,77 czarna świeczka wybrany towar mali się tłuką na dole a duzy podbiera - jak zawsze na dołkach.
To nie petrol i obietnice tu nowa linia vrla recykling i robota trwa.
Pomyliłeś się.
Bater robi stacjonarne vrla, dla przemysłu. Nie ma nic wspólnego z motoryzacją.
Westa będzie robić vrla do samochodów. A to robią najlepsi.