• Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~attraderpl [212.160.230.*]
    Podaż przypuściła potężny atak na poziom wsparcia 3,25 zł. Na godzinę 15:00 wolumen 5-krotnie przekraczał ten z dnia poprzedniego. Zamknięcie poniżej poziomu 3,25 może skutkować testem dołka na 3,07 zł.

http://www.attrader.pl/pl/akcje/impexmet/analiza-techniczna,analiza,341
  • Re: Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~Barca [79.185.86.*]
    Jedziemy na północ. Dzięki za promocje.
  • Re: Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~manolo [79.184.173.*]
    zaznaczam ze sie nie znam na AT /..ale mam pytanie ..czy wy jestescie jakimis filantropami ze podajecie nam leszczom za darmo te wszsytkie wykresy .. czy podajecie nam je po to zebysmy oddawali wam akcje i kupowali wtedy gdy wy tego chcecie ????
  • Re: Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~keisiM [80.54.117.*]
    Skoro się nie znasz na AT to radzę Ci się szybko nauczyć - bez tego to nie ma co inwestować na GPW- wiem bo sam tak miałem, teraz przynajmniej wiem co robię i to nie zawsze są dobre decyzje.
    Kiedyś tak samo pewnie jak Ty czytałem tylko komentarze i po nich oceniałem co i jak.
    Jak będziesz się znał na AT to wtedy będziesz widział kto piszę pod nagonkę a kto piszę bo chce się skonsultować z kimś bądź też podzielić swoim zdaniem i wtedy będziesz doceniał takie właśnie komentarze...
    Teraz czytam komentarze i porównuje je z moimi analizami- wtedy podejmuje decyzję.
  • Re: Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~jak w latach 90-tych [37.152.16.*]
    a gdyby nie było tego forum, to co ?
  • Re: Potężny atak na wsparcie - wykres AT Autor: ~keisiM [85.28.180.*]
    Źle mnie zrozumiałeś :)

Na to forum wszedłem pierwszy raz od chyba pół roku i tak raz na jakiś czas wchodzę po to aby sprawdzić czy coś się zmieniło - z ciekawości. korzystam z innych forów i nie będę ich tutaj reklamował. Jak by nie było tego czy innego forum to zawsze znalazło by się coś innego.
    Patrząc na czyjeś polecenia kupna czy sprzedaży najpierw sprawdzam czy sam też tak bym zrobił - badając AT. Już nie kupuje akcji bo ktoś tak napisał - za dużo na tym się traci.
[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.