no nie da się ukryć, że obecny akcjonariat to ludzie o mocnych nerwach, proponuję poczytać raporty kwartalne narastająco, wisienka będzie na koniec roku :D
no chłopaki jestem w coraz większym szoku. gratuluję sesji, jak tak dalej pójdzie to trochę tu zarobicie. powodzenia i życzę więcej takich sesji jak dzisiaj.
Zosiu !!!
Ty juz nie masz Alterco?
Taki technik jak Ty ? No co jest ?To jawna poraszka!!!
Przeciesz Ty to juz wczesniej wiedziales , bynajmniej na Watku Fasinga opisywales?
A Fasing jeszcze masz ?
Zdziwisz sie sromotnie jak tam bedzie .
Aha bo zapomne prosilbym abys troszke doksztalcil swojego wspolprzymierzenca na watku Fasinga jak nalezy poprawnie pisac po polsku a nie tylko wulgaryzmami obrzucac
wiesz jak to kiedys pisalem o moim ulubionym kabarecie DUDEK
SILOM I GODNOSCIOM OSOBISTOM
pzdr.
nie mam pojmoj, sprzedałem przed wynikami, opisywałem zresztą twojemu koledze BartoszowiW, że to wybicie było do przewidzenia, zresztą nie pierwsze. ja nie mam sprzymierzeńców. proszę nie zaśmiecaj chłopakom forum alterco, no chyba, że naganiasz ich, by się waszą spółeczką zainteresowali.
O.K ZOSKO !!!
Dzisiaj cos napisales, ze wczorajsze zakupy po ca 26 po czesci uplynniles?
Nie wnikam , ale za odpowiedz dzieki !!!
pzdr.
p.s absolutnie nie naganiam (bo nie ma takiej potrzeby)
widzac Twoja obecnosc tutaj wiedzialem ze szybciej odpowiesz !!!
i juz znikam i nie zasmiecam !!!
pzdr.
pojmoj chłopie kłócicie się z człowiekiem o wielu nickach jak dzieci, w dodatku przenosisz swoje problemy na cudze wątki, napisz na swoim forum, tam ci odpiszę. pozdrawiam
jezeli nie macie waloru to oboje nie zasmiecajcie forum wczoraj wszyscy pisaliscie ze to smiec itd a dzisiaj wam kopary poopadaly , a ja pisalem wczoraj ze to byla tylko korekta teraz jedziemy w kierunku 4,5 pozdro dla wytrwalych
właśnie dlatego napisałem, że jestem w szoku, raz jeszcze gratuluję sesji i powodzenia w następnych, a za pojmoja przepraszam, nie wiem jaki ma cel w zaśmiecaniu waszego wątku. pozdrawiam
No co Ty Zosko !!!
Za Pojmoja toTy nie przepraszaj !!! Nie ma takiej potrzeby!!!
Kazdy zainteresowany Alterco zada sobie troche trudu i znajdzie Twoje
wpisy na forum Fasingu odnosnie twoich znakomitych posuniec i udzielaniu
innym proroczych wskazowek ? (odnosnie Alterco)
No Zosko nie wstydz sie swoich gornolotnych i absolutnych rad !!!
Chcialbym tylko uswiadomic wspolwlascicieli o niebywalej intuicji jaka posiada
ZOSIA
zośka ty jeszcze nie śpisz ić już spać i nie truj, bo tylko zaśmiecasz forum swoimi wypocinami po co tu czatujesz trzeba było kupić jak były po 0.80 a nie teraz naganiasz na spadki.