• Info !!! Autor: ~Adi [83.0.201.*]
    Jest info do WSZYSTKICH na tym forum "Alterco"
    Panowie i Panie każdy kto w tym momencie to czyta jest zainteresowany albo kupnem po taniości, albo sprzedażą z zyskiem - stąd się biorą te dziwne komentarze, dyskusje, a przez słabe doświadczenie i nerwy - wahania kursu - a w rezultacie u większości przypadków strata.
    Jeśli chcesz zarobić na spółce to kup i trzymaj!!!, .......i zrealizuj zlecenie z zyskiem.
    Piszę bo jak widzę panikę i poranna wyprzedaż to mi niektórych szkoda.
    A do bardziej świadomych typu (Zosia itp) - to przyznajcie sami przed sobą że poniżej 2 zł. tu szybko nie będzie (moim zdaniem conajmniej 5 lat, do następnego zachwiania branżą) - (UE)
    Pozdrawiam wytrwałych graczy
  • Re: Info !!! Autor: ~Zosia [37.130.46.*]
    o kurcze, nie spodziewałem się takiego wyróżnienia. Adi, ale ja na prawdę czekam niżej, dużo niżej :) pozdrawiam
  • Re: Info !!! Autor: ~bania do Zosieńki [176.68.135.*]
    Hej. Zosia stęskniłaś się za mną. Ja jeszcze tu jestem ale nie mam czasu na jałowe dyskusje na forum ale jak chcesz to możemy wymienić się telefonami.
    bania, ale pamiętasz, że ja jestem facetem? ;)
    "naprawdę", cholera przepraszam za błąd. swoją drogą to fafik, czy xyz są głowy i powinieneś ich wymienić :) zresztą nie przejmuj się, jeśli pójdzie w górę, to Ty zarobisz, a Zosia już nie, jeśli pójdzie w dół to nie zarobisz i wpadniesz w ramiona Zosi :D
  • bania do Zosii Autor: bania455 [176.68.135.*]
    Hej. Myślałem że już zapomniałaś o mnie to znaczy że myślisz, ja jestem ale nie mam czasu na jałowe dyskusje na forum. Ale z tobą mogę porozmawiać.
  • Re: bania do Zosii Autor: ~Zosia [37.130.46.*]
    mam dobrą pamięć
  • Re: Info !!! Autor: ~obserwator [89.151.40.*]
    a pisalem wczoraj zeby nie panikowac , ale leszcz to zawsze bedzie leszczem moim skromnym zdaniem zamykamy dzisiaj sesje na 3,12 , a jutro ocieramy sie o 3,7 powodzenia dla myslacych , a zreszta nawet nie trzeba myslec zeby widziec ze kurs jest pilnowany zwlaszcza ze mamy doczynienia z dwoma biurami maklerskimi ktore beda obejmowac akcje
    no pewnie, mają czas na objęcie do 2021 roku
    znaczy, będą miały, póki co nic nie mają
  • Re: Info !!! Autor: bania455 [176.68.207.*]
    Zośka aż tak bardzo chcesz kupić taniej to ja ci sprzedam na jakim poziomie masz koszyczek.
    aż tak bardzo nie chcę, a o mój koszyczek nie musisz się martwić, jeszcze długa droga w dół, by się napełnił
  • Re: Info !!! Autor: bania455 [176.68.207.*]
    Miło było ale tam się nie spotkamy. Spadam bo muszę staruszkę przeprowadzić po pasach.
    no dziś już raczej nie ;), powodzenia dobry człowieku
    bania nadal jesteś akcjonariuszem? czekam niżej, dużo niżej :)
    a nie moga kupic ponizej progu 5% co ty pitolisz zoska steruja kursem jak beda chcieli to w godzine podniosa o 30%
    ok, tu się zgodzę, istnieje i taki wariant
  • Re: Info !!! Autor: ~Adi [87.239.72.*]
    No i wytrwali zostali wynagrodzeni.
    Kto trzymał mocno zwieracze dzis sie nie rozczarowal...
    Osobiscie dokupłem dzis ostatni pakiet, na wiecej mnie nie stać.
    Jestem zapakowany 100% i czekam na przebicie magicznej czwórki!
    Co potem- nie wiem
    pozdrawiam odważnych i rozważnych
    tu bedzie duzo grubiej tak jak pisalem gruby steruje kursem i nie da sie wylaszczyc pozdro
[x]
ALTERCO -50,00% 0,02 2016-05-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.